Cyprus&Teori

Så jag ska ha mitt teoriprov om typ två timar... :/ Fan det är verkligen fiftyfifty om jag klarar det, känns det som. Jag har pluggat teorifrågor på bilskolans datorer som en galning. Så i tisdags och i torsdags hade jag inte ett enda fel på övningsproven. Men det är inte samma som teoriprovet. Eeeeeh. Nervis.

Kvart i fem åker jag och hjärtat till Cypern. Spännande. HOppas det blir lika kul somEgypten, fast med bättre slut.

 See ya suckaaaz

Big girl

Shit asså. Arezoo börjar bli stor... HOn har fått sugmärke av sin kille :O Omg. Jag kommer ihåg när hon skrek högt av tanken på att låta en pojke krama henne! Det känns lite konstigt om jag ska vara ärlig..

Borde vara i lillhagen

Fy fan... Igår efter SAron, hans kompisar och hans pappa hade släppt av mig hemma var jag ledsen. Jag satte mig vid datorn och ville vara ifred. Mamma kom och var på mig. Det blev värsta bråket. Jag var så elak. JAg vet itne vad som har hänt med mig. JAg är en sådan elak person. Säger massa skit jag inte menar, bara för att såra. Vewm fan gör så?! JAg kan inte stoppa mig själv..
Denna sidan har SAron fått se men jag har inte visat så mycket av den för någon annan.  Nu visade jag den för mamma och sedan fick jag så dåligt samvete. Jag ångrade mig så mycket. JAgh ville vara ifred för att jag inte skulle ta ut min ledsenhet på någon. När jag väl kommer igång kan jag inte sluta, måste lära mig att sluta.
Jag har så mycket i mitt psyke som inte stämmer att jag blir rädd för mig själv. VIll att någon psykolog ska dra ut mina demoner så jag kan bli en normal människa. Det är läksigt hur mycket skit som finns i huvudet och jag ser bara mer och mer.
Ibland har jag svårt att stoppa mina impusler. Får konstiga ideer och vill se vad som händer om jag utforskar dem.. JAg blir rädd att jag någon dag kommer göra något jättedåligt bara på impuls. Tex gick jag på sexan på Scandic häromdagen och tänkte. JAg tycker det är dåligt att de inte har byggt någon liten bro mellan typ rum 649 och 619 (eller något sånt) så jag ba undra om man kan hoppa över? Och så täknte jag testa. I en hundradelssekund. Det är tillräckligt lång tid för att hinna bara få en dum ide i huvudet och göra som jag täknte. Och vadsomhelst kan hända på grund av den dumma impulsen som jag inte stoppade.
JAg tror jag är sjuk i huvudet. På riktigt.Om man är frisk beter man sig inte som jag gör. MAn tänker inte det jag gör. Man säge rinte det jag säger till folk. IBland känns det osm att det aldirg kommer lösa sig, jag kommer vara så här för alltid. Då känns det så meningslöst. Varför ska jag vara, när jag bara förstör för andra och för mig själv?

Kär

JAg är så kär. Det är sjukt. Jag känner mig mer och mer bekväm i förhållandet och litar mer och mer på honom.
Nu sedan det stora bråket (JAg akn itne fatta att jag sa så dumma grejer) så har jag vekrligen insett så mycket. Fick ver´kligen en aha-upplevelse.
Om det ska funka kan jag itne gå och vänta på att något dåligt ska hända, bara för att jag är förberedd betyder de titne att det kommer hjälpa. Snarare tvärtom.. När jag går och inte litar på honom blir jag olyckligare.
Både han och jag måste släppa det förflutna och det vi har gjor mot varandra. Annars går det bara neråt. Jag försöker och jag hoppas han kommer släppa det också.
De senaste månaderna har allt vi gjort varit som taget ur en amerikansk romantisk film. Helt sjukt. Trodde aldrig jag skulle få vara med om nåt sånt...


Han gör mig så lycklig

Nya bloggen

Jag tycker inte alls om vad dom har gjort här! :O JAg har itne kunnat logga in på typ två månader och när man är inloggad fattar man inte ett skit av hur det funkar.

CP


Klockren

Wish I could shut my playboy mouth...
How'd I turn my shirt inside out?

Bästa låten

Citat

-"SAgor lär inte barn att det finns drakar.
Sagor lär barn att drakar går att döda. "

JAg ska döda mina drakar. Jag ska