L'Afrique

JAg kan inte fatta att JAG har varit i Afrika! Det är så jävla häftigt.. Två gånger  dessutom, det hade jag aldrig trott att jag skulle. Hihihi

Möte i Klamydiagrottan

Idag var det möte med GöteborgsSpårvägar. VI skulle gå igenom trafikomläggningarna som komemr ske till sommaren. Vi fick välja om vi ville komma på morgonen eller eftermiddagen. Jag valde morgonen, det gjorde Nina och Henrik också, så jag var nöjd.  
Vi fick två häften och det var ganska bra upplagt. Nu är grejen så att jag är morgontrött som fan, men jag gick upptidigt och gick dit. När de hade pratat i ungefär två timmar känner jag hur jag knappt kan hålla ögonen öppna. JAg försöker verkligen men känner hur jag försvinner och börjar nicka till. Det sista jag minns är att jag inte hör vad han säger, min trötthet har stängt av öronen! Helt plötsligt vaknar jag av att Henrik puttar på mig. JAg vaknar och tittar upp, han och Nina sitter och klollar på mig. Så himla pinsamt. Jag var ju bara så trött, jag försökte vara vaken.

En klassisk Bella händelse ändå, hahaha. Det var längesedan det hände något sådant. :P

Hahaha, sån typisk ätbild på honom

image17

Usch rått kött :O

KOLLA!!!!

image16
Hörlurar i rastafari-stuk
:D
De vill jag haaaaaa

Saknad

Jag saknar Helena så himla mycket så det är inte sant. JAg tänker på henne varje dag. Känns som hon är en gammal pojkvän jag inte kan komma över. Jag tror det är svårare att komma över kompisar än killar fakltiskt. Det är helt annorlunda.
SEX  ÅR!!
Grejen är att jag vet att hon har förändrats, men det har jag också och jag tror vi skulle ha det bättre nu. Ja ghar verkligen tänkt och jag vet att jag tog henne för givet och att jag var en dålig kompis i vintras. Den uppmärksamheten jag borde gett henne la jag på Alessandra och Saron. Jag ångrar det. JAg uppskattade henne itne tillräckliogt. Men hon har sagt hur hon vill ha det så jag kan inte tvinga henne..
Blev tvungen att radera alla nummer till henne. Tydligern får jag massa ideer när jag är under the influence av tequila. Ideer som inte känns lika bra i nyktert tillstånd. Som sagt hon är min gamla pojkvän typ..; jag saknar ju dig jööööö. Pinsamt. Jag ska inte springa efter någon som itne vill ha mig. Det är bara så svårt. Jag grät när vi pratade sist... Känner att jag går omkring meed en stor klump i halsen men jag kan inte få bort den. Vet itne om jag skulle bryta ihop totalt om jag träffade henne. Eller om jag skulle vara kall.
Fan jag känner mig sviken över att hon är med Alessandra också. "-Jag umgås inte med nästan någon av mina kompisar. - Träffar du Aless då? -Ja." Så hon kan inte umgås med mig men min föredetta vän kan hon träffa.
Det spelar ingen roll ändå. Jag vill bara att det ska bli som vanligt igen. Men nu skulle jag se henne och kompromissa mer.

Hemlig konversation

Det har med ganska många procent med mig att göra, så varför snakcar ni utan att berätta något för mig!? Det gör mig riktigt sur, jag får reda på allt så småningom så att hålla detta hemligt och tro att jag itne kommer komma på det är så jävla korkat!

Mozak

Jason Mraz har släppt en remake av I'm yours för några månader sedan... Från början tyckte jag den var jättedålig, men nu gillar jag den nya versionen mer än den gamla. Hahaha. Jag har så lätt för att ändra åsikt om musik, det händer jätteofta.

Stilen

Jag har funderat på det här med min klädstil.. Jag har gått utan någon speciell ett bra tag nu och det gör att jag inte känner mig inspirerad och aldrig har något att på mig.
Men nu har jag kommit fram till att jag gilla rverkligen gillar 'street-stilen'; hoods, leggins, sneakers, oversizedtröjor osv.
Sedan är jag itne en sådan person som klär mig efter stilmallarna, ibland vill jag ha söta kläder, ibland utmanande, men nu har jag en stil som jag går efter istora drag iallafall.