Fuck you loneliness!

Fan vad jag hatar detta! JAg vill inte vara ensam. Alla har saker att göra, människor att träffa.

Its a date

Jag sitter och väntar på att SAron ska komma. Vi ska ha dejt. Hahaha, en riktig. Han ska komma och hämta mig och så ska vi gå på någon restaurang. Jag får itne veta var... JAg har värsta sofistikerade outfiten.
Min bruna klänning från Zara, jättefin urringning.
Rakt hår med mittbena, bara utsläppt.
Silver- armband, ringar (3), örhängen(som hör ihop med armbandet) och ett halsband(som jag fick av min morbror och hans tjej för några jular sedan).
Jag är riktigt hårt sminkad. Fan, det var verkligen jättelängesen jag sminakde mig ordentligt. JAg älskar det. Det är skönt och kul med smink. Bra uppfinning.
Iallafall så ska han vara här om tio minuter.. Orka vänta liksom. JAg försöker att inte ha för höga förväntningar på dejten, men det är svårt. Igår ringde han och "bjöd ut mig". Så det är ju lite mer speciellt än annars.

wooooooooo

fattar nada

JAg fattar fortfarande inget sedan de har gjort om Blogg.se
Liksom vad betyder pingback? OCh vad händer om någon "pingar" mig inlägg?

OMG

CP

Fredag, Polisbesök

Jag jobbade från sju till halv två. När jag slutade kom Saron och så körde vi (JAG :D) till Mediamarkt. Kollade lite, men de hade (som sagt) inte det jag ville ha. Så vi åkte hem. När vi kom fram satt vi i bilen i typ en timme eller något sånt och pratade i ösregnet.

Plötsligt ser jag en polisbil precis framför oss, så jag säger: -Kolla jag säger ju att det är massa poliser som letar efter våldtäktsmannen. Samtidigt som jag säger detta hör vi att det är någon som ropar något på utsidan. Vi hör inte vad så Saron öppnar bildörren, då skriker någon -Händerna på ratten! Vi förstår inte direkt att det är oss de ropar på. MEn efter några sekunder inser vi att så är fallet och Saron lägger händerna på ratten. Jag tittar ut och ser att det står en polisbil bakom oss också och att det står två poliser, med d r a g n a vapen, som är påväg till oss.
Jag tror att polisen tror att SAron är våldtäktdmannen så jag tänker att jag ska förklara/försvara honom för polisen. Jag hoppar ur bilen och skriker -Nej, nej, nej!! Det är min pojkvän. DEt är min pojkvän! Jag gråter, helt hysterisk och panikslagen. Då vänder poliserna, som var påväg till honom, sig mot mig istället och säger åt mig att lägga mig på mage på marken med händerna på huvudet. Sedan står den ena över mig och riktar vapnet mot mitt huvud när jag ligger där och gråter. JAg var så jävla rädd. När han har sagt åt mig att jag inte ska röra mig och kollat mig en stund så jag inte gör det går han också bort till SAron. De tar ut SAron ur bilen, han får stå bredbent med händenra på huven. Det kommer fram två kvinnliga poliser till mig. De lyfter upp mig,  frågar om jag vet vad han heter och jag säger för- och efternamn. Säger att jag kan hans personnummer till och med. De tar tag i varsin arm och för bort mig till den bilen jag såg först. SAron ropar på mig att det är ingen fara, att jag inte ska vara orolig, lugn Bella, luuuugn. Men jag skakar, gråter och är helt panikslagen. De frågar om jag heter Bella, jag säger ja. De sätte rmig i bilen. Den ena tjejen sätter sig brevid mig, den andra går bort till killarna.
JAg försöker fortfarande förklara för dem att han är inte våldtäktsmannen, han är min pojkvän. Hon som är med mig säger -Vi vet, det är itne därför vi är här. -Va? Nähä.. Men vad är det om då? -Vems bil är det? Hans. -Är du säker? Nu blir jag jätteförvirrad. Liksom vadå, hanldar det om bilstöld? Men varför så stort pådrag i så fall? Hon tar mitt personnummer, för jag har inget leg. Jag får säga mina namn och min adress. När de har fastställt vem jag är och vem han är så ber de om ursäkt och säger att det har skett ett missförstånd. Vi är inte de som de söker!
Tydligen så är någon av mina grannar dödshotad och den personen har ringt till polisen och sagt att personen som hotar han/hon sitter utanför i en bil med VAPEN. Personen har uppgett  vårat regnummer, våran färg och modell på bilen! Så polisen har ju trott att det var en jättefarlig situation. Jag kan förstå hur de handlade. De bad om ursäkt tusen gånger och var jättetrevliga. Han som hade siktat mot mitt huvud försökte ge mig en kram och sa förlåt.
Jag är så förbannad på den här grannen som jag inte vet vem det är! Folk stod ute på sina balkonger och stod på gatan och glodde när jag låg på marken. JAg känner mig så utskämd! Bara för att någon är så jävla dum i sitt jävla huvud och uppger vårat registreringsnummer för polisen!!!
Jag kan inte fatta att jag har haft ett vapen en meter fårn mig. Många helsjuka saker har hänt mig i mitt liv och kommer säkert hända, men detta tar verkligen priset. DEtta kunde jag aldrig i min vildastefantasi föreställa mig skulle hända.
Jag skakade och var i chock hela kvällen. Jag och mamma sov på Scandic, vilket kändes jätteskönt. Ville itne vara hemma efter vad som hände.
Igårkväll kom jag hem och det var jättejobbigt att gå precis över the spot som jag låg på lite mer än ett dyng tidigare.
SAron är lugn, han ba:-Det har hänt mig innan, jag vet att jag itne har gjort något fel så det är ingen idé att drabbas av panik. Han var kolugn under hela scenariot. Sa till polisen: -Lugn kompis. Överdriv inte. När de tog upp hans plånbok för att kolla ID och sen la tillbaka plånboken i fel ficka sa han till dem: -Varför lägger du inte den i rätt ficka? Du tog upp den ur en ficka, varför lägger du den i en annan? JAg undrar om jag någonsin kommer se honom skrämd. Han behåller alltid sitt lugn, vad som än händer.

Förutom en gång förresten,
vi höll på att städa i hans lägenhet som han skulle säga upp. SÅ gömde jag mig i en garderob. NÄr han kom in i rummet hoppade jag ut. DÅ blev han rädd. Det var en av de roligaste händelserna i mitt liv! HAHAHAHA


Våldtäktsman

Usch, det går en våldtäktsman lös i mitt bostads område. Ingen är säker, han går på tjejer från 15 år till kvinnor på 45! Jag har sett polisen patrullera på ställen jag aldrig sett dem innan. Fem på en vecka har han tagit och platserna är som ne cirkel runt min gård. Det är skitläskigt!

SATC & Ipod

Mediamarkt hade Oktoberfest den 23 - 26. SKitbra priser på skjitbra grejer. Köpte Sex and the City-filmen på DVD.

Åååh, lycka. Den är så underbar/uppiggande/en riktig chickflick. Alltså en film man verkligen behöver ha i sin samling. Nu längtar jag bara tills jag har 600 spänn över och kan köpa hela shoeboxen.

Dagen efter skulle jag köpa den senaste Ipoden, kostade 999 kr för 8gb. Jättesöt verkligen. Lånade pengar av mamma för att kunna köpa den, men när jag kommer dit är den sluuuut!!! Helvette! Saron var glad, han tyckte det var onödigt att jag köpa den när jag redan har en (hans). Jag vill ju han en egen. Med MASSA utrymme. Och i lila. Så blve det inte.
Jag får vara nöjd med den jag har nu helt enkelt.


RCT

Min åsikt är att Rollercoaster Tycoon är världens bästa spel. Nu när våran dator har crashat har vi tagit in en annan tillfälligt (hoppas jag, bara 50 gb å inget internet). Det enda man kan göra är typ att spela på dne, så nu sitter jag där så fort jag itne har något för mig. Älskar det spelet.


On and on

Såg/hörde Agnes nya låt på Mtv nyss. Fy fan vad dålig. Alltså seriöst, vad tänker de på? Låten och videon var jättekonstiga och hörde itne ihop på något plan. Gadd.

Frenemy

Min årliga frenemy (som jag iofs har sluppit -06 och -07) har kommit. Höstdepression.

Jag har en pojkvän som verkligen älskar mig, jag har de bästa vännerna man kan få, min mamma, jag har massa underbart runt omkring mig... Men jag vill bara gå och dö.

Har börjat med mina passiva självmordsförsök igen. Inte se mig för när jag går över gatan, gå under stegar, på A-brunnar, m.m.
Känner mig helt förstörd, så negativ. VIll bara var asjälv och deppa sönder.

Datorcrash

Våran dator har crashat. Känner mig så förtvivlad. FAn ALLT var där.
Den bästa dagen i mitt liv var studentdagen, bilderna: borta. Cypernbilder: borta. Etiopienbilder: borta. Egypten: borta. Bulgarien: borta. Festbilder: borta. Bilder på mina vänner: borta. Allt är borta! Helvette