Life of Bela

Ewie, jag är så glad! Nu blir det ju tyvärr så att jag inte kan åka med på personalresan, men det gör ingenting. För jag, Sandra och Rezhna åker på en egen roadtrip istället! Ser verkligen fram emot det. Imorgon ska vi träffas för en fika och chilla lite... Då lär det bli lite brainstorming.
På torsdag ska jag träffa Linda, vi skulle träffas i söndags men det blev itne av. Sedan skulle vi träffas idag, men jag var dubbelbokad, så det blir på torsdag, hahaha.
I lördags var jag med Kix på fest i Frölunda. Var helt okej... Vi tog dety lugnt och åkte hem tidigt. Jag började jobba tidigt på söndagen och var trött redan när jag åkte dit. Var så himla kul att träffa henne igen. Vi har ett starkt  gemensamt intresse för potatis kom vi fram till! Så kul! SKa starta en potatisklubb på facebook och nattstad.
Jag försöker hålla mitt alkoholförbud, men det blev två cider på kvällen ändå. Jag tycker det är okej så länge jag inte är berusad.
Nu har jag precis kommit hem från stan. Träffade älsklingen. Vi åkte runt lite på hisingen, kollade Siba och en indiskaffär där de säljer "äkta" injera. Sedan parkerade vi bilen vid centralen och traskade till Linné(I SNÖSTORMEN). Åt lite på rumpanbar. Det var värsta mysiga stället. JAg kände att om jag hade haft kontakt medHelena hade det varit ett perfekt ställe för oss.
Jag saknar henne så mycket.
Iallafall sdå är jag hemma nu... Är skiiittrött och jag jobbar hela denna veckan, så jag måste nana nu.

klämkläm nattinatt

Fallskärm

Nu har jag äntligen kommit på vad min finaste ska få i födelsedagspresent! :D JAg har funderat sedan Januari (han fyller år i Juni, hehe, yes im way ahead ).
Först funderade jag på saker, men han blir aldrig nöjd av grejer, dessutom kan jag inte komma på något att köpa. Så då gick jag över till att vi skulle dra iväg någonstans, kanske över en helg eller något. Men det skulle kosta minst 10 000 så det blev för dyrt. 
Men så kom jag på det; Han ska få hoppa fallskärm. JAg vet att han vill och det kan vara en kul present. JAg tänkte att det kunde inte kosta mer än 1000 kr så det är lagom. Men när jag kollade upp priser fanns det bara ett enda ställe(om man ionte vill åka till Halmstad och priset är samnma där) som hade detta. De tar 2 500 kr för ett hopp! Vill man få det filmat kostar det 800 kr, man kan också få kort på hela spektaklet. Då kostar det 1000 kr extra. Så jag tänkte bara heeelvete, min plan går istöpet!!! MEN inte då. Efter mycket eftertanke kom jag fram till följande: 1000 kr i April och 1 500 kr i Maj blir 2500 kr lagom till födelsedagen. Så han ska få det. Jag hoppas han blir nöjd.



älskar honom

msn

Jävla MSNskiten funjkar inte! Har inte funkat på tre dagar. Bajs.

festis

Ikväll ska jag och Kixpix röja. Wöööööooow! KAnske träffar Lindus på natten, beroende på var hon komme rhålla till.

Fet-och-ful-vecka

Häromdagen såg jag henne, hon var så snygg! Fan. Hennes hår, hennes kläder. JAg blev så avundsjuk. Jag vill också se fin ut. JAg vill ha bra hår, snygg klädstil men det känns som hur jag än gör så blir det bara fel. fel,fel,fel.

!!!!

Denna veckan har jag haft sån fet-och-ful-dag typ fyra gånger. Usch. Det spelar ingen roll vad man gör, hur man klär sig, ur vilken vinkel man kollar -JAg är ful och fet oavsett.

Sen såg jag henne idag, hon kändes inte lika snygg. Jag vet itne varför, hon såg ju likadan ut. :S
Gör dock ingen skillnad för mig. JAg är lika blä ändå.

Life of Bela

JAg är så trött på allt nu. JAg vet itne om jag håller fast av rätt anledning eller bara för att jag inte vill ge upp, för jag vill visa att alla har fel. Det har blivit vardag nu och jag tror inte att någon av oss vill ha det så. En paus är det bästa, men jag kan inte förmå mig att säga det. SAmtidigt orkar jag bara inte med allt onödigt tjaffs. Det bara förstör, då är det bättre att avbryta och minnas allt bra. Men så har man ju hoppet. VIll liksom inte ge upp, för tänk om det bara är en period som man går igenom. Alla har ju sådana perioder, jag har haft det med alla jag känner, varför skulle det vara annorlunda?
Jag villsticka nu, till pappa eller Pixie. Det tror jag också vore bra för då blir det lite naturligt andrum, det är svårare när man ska vara ifrån men finns i närheten.

Life of Bela

Fan alltså.
Jag vet inte hur jag ska göra.. Jag hade viljat få råd fårn Sandra, men passande nog är hon utomlands. :O JAg frågade Pixie istället. Hennes råd är bra. JAg borde följa det. Jag vill följa det, men jag vet inte om jag kan. Det har gått två dagar och jag måste typ sitta på mina händer för att inte göra något dumt.
Fan

Dag 2, 3, 4, 5

Jag funderar på att lägga ner itt expriment... :/ Ingen behandlar mig annorlunda ändå.
Jag har fått blandade kommentarer. Endel gillar det, andra inte. Jag själv gillar färgen på mina toppar.
Jag får se om det ähnder något nytt på behandlingsfronten, oavsett så kommer jag iallafall färga det på måndag.

Ciaz

Såpakoll

GLAMOUR
Jag kan totally relate till hur Brooke känner nu. Det gör ont i kroppen och hjärtat när jag tänker på vad hon måste gå egenom.

(Jag vet att det bara är på låtsas men jag känner för henne ändå)


Våra bästa år
Spännande vad som hände rmellan Belle och Shawn nu.. Hoppas de gör slut. Alltså deras förhållande är så konstigt. Kul att Alice dog. Jag hade hoppats på att John skulle göra det också, men det var okej att det var Marlena som ramlade ner istället. JAg tycker bara att hon kunde fått lite fler skador eller något. Jan är cool och helt utflippat rolig.

MAn börjar tröttna nu

Synundersökning

Pratade med optikern om det som hände i vintras när jag blev tillfälligt blind ett par gånger. Hon sa att antingen kan det betyda att min näthinna höll på att lossna, vilket kan leda till att jag blir blind permanent (NOOOOOOOOOOOOOOOO), eller så kan det ha varit symptom på migrän.
Tydligen behöver man inte ha huvudvärk för att ha det. Om det händer igen sa hon att jag skulle gå till akuten. Hon kollade men såg inget. Så det var antagligen bara migrän.


*HOPPAS*

Dag 1

Idag har varit min första "blonddag". Dock har inte mitt hår varit riktigt blondt om man säger så... Mer oranget. Och typ lite randigt :P Men jag räknar det ändå.
image4
På morgonen åkte jag till ungdomsmottagingen. Bytte prev.medel. Jag hade mössa på mig, så jag kan inte säga om min hårfärg riktigt påverkade hur jag blev behandlad där.

Efter det åkte jag till Fässberg
för att fixa betygspapper hos syon. Hon var som vanligt och jag fick det jag ville.

Sedan gick jag till stadshuset
och skulle prata med hon "KomvuxMaria", vi tog en fika först och pratade lite om min hårfärg. Efter fikan gick vi till hennes kontor och fixade mina kurser. Ingen annorlunda behandling där heller.

När jag var färdig skulle jag gå till Aktuell optik för en synundersökning, men först gick jag och köpte kattmat och potatis på hemköp och Willys. JAg pratade med Irene som först inte kände igen mig pga hårfärgen (äntligen nåt). Gjorde undersökningen.

När jag kom hem kollade jag på tv lite, sedan gick träffade jag S vid sjukhuset. Jag skulle lämna en sak till honom, sedan vi satt i sjukhusentren och pratade lite. Jag trodde han skulle ogilla håret men han verkade tycka om det. Han var fascinerad iallafall.

Nu är jag hemma, har precis tvättat ur den sista blekningen. Min hårbotten är ljus men resten av håret kommer vara orange. JAg ska bara ha det i en vecka så detkänns onödigt att lägga massa pengar på att få hela håret ljust.

Yes, no flipping

Så jag har ju bestämt mig för att sluta flippa. Det är svårt men jag försöker. Jag har redan märkt resultat (om man kan säga så). Igår var jag påväg att go crazy men jag höll det inom mig och det är jag glad att jag gjorde. För nu är det brabrabra. Om jag hade gett utlopp för min osäkerhet hade vi säkert bråkat och jag hade varit jätteledsen. Nu gjorde jag inte det och vi har det braaaaa :)

wie

En annan grej som är bra med att jag tog det lugnt är att nu vet jag hur blir då, istället för att jag drar ner oss när vi är på toppen så kan vi stanna där och få det ännu bättre. Jag hoppas jag kan fortsätta så här.

Operation "transformation blonde" (day minus 1)

JAg ska vara blondin i en vecka, tihi.
Exprimentera lite, liksom.. Se om jag trivs, om jag kommer se ut som jag är sjuk denna gången också, kommer jag ha roligare, osv..
Kan vara skoj med lite äventyr så här i väntan på sommaren.

JAg är inne på min andra blekning nu iallafall. Har inte hänt så mycket. Har två blekningar kvar efter denna.
Sedan om en vecka så ska jag bli "karamell chokladbruntette". Haha, det låter nice.

(Under första blekingen)
image1

Varje dag ska jag uppdatera och berätta hur min nya hårfärg har påverkat dagens händelser. ;P

Mysterium

Så någon har skvallrat om mina åsikter. JAg vill veta vem.. Har två misstänkta. Men jag har verkligen ingen aning om vem av dem det är, så jag är skeptisk mot båda två.
För om han hade sett det själv, borde han inte ha sagt att det var han som såg det? Inte att någon hade sagt det..

Hmmm. Aja, whatever

Blogg

. . .  har börjat blogga... Om jag läser den, är det desamma som att snoka genom hennes dagbok???

Ja, du.. Hur känns det själv?

Power

Jag läste det häromdagen. The lack of me was pretty obvius. Jag ger upp då. Jag fattar verkligen ingenting

Man har makt med bloggarna.. Omg.

Msn

Shit. Man kan acceptera folk som försöker adda en på msn. Sen istället för att låta personen veta att man har accepterat så blockerar man den, så kan man se vad perosnen har för bild och namn samtidigt som den inte vet om att den är accepterad.

Smart

Life of Bela

Jag är så trött och jag har ont i magen... Blä. Får inte gå och sova! NEJ

Ska bränna fotocd istället

Då vet jag

Okej.. Jag försökte.
Jag sa aldrig att jag ville säga upp kontakten, att jag itne ville vara vän längre. Jag skulle aldrig säga upp den för så lite, när den var så stor. Det var du som började prata om det. Du sa att jag ville det fast jag aldrig var i närheten av det. Man ska kunna säga vad man tycker och känner. Man ska kunna bråka utan att bli hotad med uppsagd vänskap.
Du säger att du blir sårad för att jag tar så lätt på våran vänskap. När har jag någonsin tagit lätt på den? Aldrig. Jag sa upp kontakten med Alessandra och det ångrar jag inte för en sekund. Men med dig har jag aldrig trott det skulle hända. Det var du som hela tiden tog upp det och sa att jag ville det och tänkte göra det.
JAg tänkte vi skulle träffas och tala ut. Vi har ju pratat förbi varandra och det finns, jag vet inte hur många, missförstånd. Men det är tydligt att du inte vill. Så okej. Då vet jag hur mycket våran vänskap betydde för dig