Propp

Soffi har två tumörliknanade förhårdnader på magen. BIG :'(
HOn är ju 15 år så det kanske är hennes tid snart. Hon har haft massa "små-sjukdomar" så länge jag kan minnas, men detta känns inte som en "små-sjukdom". Fan. Vi skaffade henne innan jag ens hade fyllt fem. Jag vet inte hur det är att leva utan henne. Jag hoppas (kanske t.o.m ber) att hon blir frisk. Och att hon ska leva för alltid.

Hills

Idag och imorgon är det The Hills-maraton. Jag älsakr det programmet och har missat några avsnitt från den senaste säsongen så detta passar mig very good faktiskt :)

PARIS

Hjärtat bjöd mig till Paris i 20års-present. Det var underbart och romantiskt och helt obeskrivligt.
Det har varit mitt drömresemål sedan jag var sju år och bestämde mig för att jag skulle läsa franska när jag blev 12, typ.

Vi åt sniglar. Jag har ätit det innan och då tyckte det var gott. Men denna gången var det inte riktigt min grej, så han fick äta upp dem. Hahahaha. Jag åt Crepes också. Det var däremot jätegott.

När vi var vid Eiffeltornet drog han in mig precis i mitten,mitten,mitten under det.
Han kysste mig och sa -P. Kysste mig och sa: A. Kysste mig och sa: R. Kysste mig och sa: I. Kysste mig och sa: S. Kysste mig länge, länge, lännnge och sa: Jag älskar dig.

Alltså försök hitta någon så romantisk. Fan! Haha. Det går liksom inte.

IDOL

JAg är inte så mkt för Idol egentligen, men har haft lite hgalvkoll detta året ändå. Jag såg på finalen igår och den var faktiskt jättebra. Det var nästan så jag önslkade att jag var där. Både Kevin och ALice var hetl klart de bästa och hörde hemma i finalen.

JAg önsakr dem lycka med sina framtida karriärer.