Ab

Jag är så trött på Ab! Fan jag vill gå till honom och säga: Jag skulle väldigt mycket uppskatta om du kunde sluta ljuga för min mamma. Hon tror på dig när du säger saker och vi vet båda att det du säger inte stämmer, så lägg av!!! Jag är inte längre din lillasyster. JAg kommer inte bli det igen. JAg vet att du inte gillar mig, jag märker det på hur du ser på mig och hur du beter dig när jag är i närheten. Sluta snacka skit om S framför henne. Säg inte att du tycker illa om någon, när du försöker få kontakt med honom och bli vän med honom igen. Jag har lärt mig hur du funkar och jag tycker inte om att vilseleder henne!

Jag tycker det är jobbigt att de är vänner... Men det är inte upp till mig att bestämma vem hon umgås med så jag kan inte säga något. Fastdet tär. Dessutom känns det som hon på något sätt väljer honom framför mig, t.ex som idag på lunchen..; hon kom och satte sig vid mitt bord. Men när hon såg Ab gick hon och satte sig med honom istället. De flamsar och skojar hela dagen men så fort jag kjommer i närheten blir de tysta. Det känns inte bra.
Innan har jag saknat honom lite. Men idag kände jag att jag itne gör det. Jag gillar inte den han har blivit. Inte alls.

Försent

Igår var jag på väg till Bergsjön när min telefon ringde. Precis då stod jag vid ett övergångsställe med lite folk runt omkring mig...
Jag säger Hej när jag svarar. Då vänder en tjej (som stod framför mig) sig om, som om hon tror att jag hälsar på henne. När jag kollar på henne ser jag att det är MN! Vi får ögonkontakt, jag säger oh shit!! och tar tre steg åt sidan.. Bort fårn henne. JAg ångrar mig. Det känns omoget att jag gjorde så.
När jag hade pratat färdigt letade jag efter henne, för jag ville prata med henne. Säga att jag ber om ursäkt för hur jag har betett mig. JAg vet att det var fel att försöka vara kompis med henne när jag var kär i hennes kille. Men jag hittade henne inte.

its so sunny2008-feb-22 @ 20:12

Solen av lycka skiner på mig!
Snälla sluta inte skina

Moln 2008-feb-13 @ 12:40

Igårkväll låg jag och kollade på tv. De visade moln. Moln är så fina och häftiga. Man tänker inte på det men oavsett om det är ljusa, tunna sommarmoln ellert feta åskmoln så är varje moln unikt och har cool form. Dessutom själva molnprocessen är heltotrolig!
 

Jag gillar moln

DJ 2008-feb-13 @ 12:37

När jag jobbade i fredags fick jag ett sms.. Från DJ:en!! Han skrev att han saknade mig och lite sånt. JAg tänkte shit vilken timing han har och att jag skulle svara när jag hade slutat.
Men när jag fortsatte jobba började jag tänka på hur det var med honom. Han är otroligt svartsjuk, vet inte vad NEJ betyder, han ljög om sin ålder och han hade ett barn som han inte berättade om.
Jag kom fram till att jag inte skulle svara. Även om det skulle såra S så himla mycket om han fick reda på att jag hade träffat DJ:en, så är det itne värt det. Sen blev det ju som det blev på lördagen så det var ett bra beslut.

Life of Bela 080212 2008-feb-12 @ 18:54

JAg är så trött. Blä. Huvudvärk och förkylning... och jag måste jobba så jag kan inte ligga hemma och vila heller.

I lördags var jag ute med Kix och Saral. Fan det var så skoj :) SAral är så cool och en riktigt bra vän. Hoppas det går uppför i ditt liv, inte mer nedåt.

På torsdag är det alla hjärtans dag. Får se vad som händer. Jag tänker inte nämna det, han vet säkert men jag tror att han fortfarade är suris så det blir nog inget :(
På fredag får jag min lön. 2000 till mamma, 2000 till honom. Sen nästa månad 3000 till honom och 1000 till mamma. Fan vad trevligt att jag jobbar och har pengar att spendera! NOT

Usch jag vill att det ska bli som innan vi åkte till Egypten. Jag orkar inte med allt jävla drama. Han kännner ju mig, han vet att jag inte är en sådan person egentligen. Och han höll med om att det inte är något att göra slut över, visst han får vara arg och sånt men det har gått en vecka nu och vi har itne träffats sedan i lördags.
Jag saknar min skatt! JAg älsakr honom. Fan vi har hållt ihop i snart 13 månader. JAg trivs så brta med honom. Han får mig att ta hand om och respektera mig själv. Ingen i hela mitt liv har fått mig att må så bra och tycka om mig själv som han.

Jag älskar Im every woman med Whitney. Den är verkligen skitskön.

CP 2008-feb-07 @ 19:19

Om jag skulle råka bli påkörd påvägen till jobbet imorgon.. Så skulle det inte göra så mycket. In fact.... Det skulle vara ganska skönt att slippa all jävla skit i mitt fula äckliga liv!


Hur ska jag klara mig? 2008-feb-07 @ 12:43

Det var ju DU som sa att vi skulle kämpa. Du sa att JAG inte fick ge upp!

Hur kan du göra så här mot oss? Hur kan du slösa bort min kärlek?!

Du sa att vi skulle ha våran kärlek, du sa ge inte upp, vi ska kämpa.. Om det kommer problem skulle vi lösa dem.. Det var DU som sa det!!! DU!

Sista minuten 2008-jan-28 @ 20:57

Detta är verkligen sista minuten; klockan typ 17 - 18 bestämde jag och min käraste att vi skulle resa iväg till Egypten. vi kollade några sidor och beställde biljetter. Så halv tolv i natt åker vi till stockholm, sedan flyger vi från Arlanda 08:55 till Sharm el Sheik!!

Sooo looong suckers!! Hello sun! :D:D:D

kick-off 2008-jan-21 @ 00:45

JAg, SaraL och mamma var coolast. Helt klart, fast oxå The Pink Ladys och Den där Mary :D
image2 image3

Lycklig 2008-jan-21 @ 00:42

image11
Kan man vara så här kär? Tydligen kan man det... JAg är så jävla lycklig och trivs så bra just nu :)

Laaaaah

Slutkläm 2008-jan-18 @ 00:45

Fan alltså man kan aldrig sköta något snyggt. Men vissa människor måste visst alltid vara bättre och ha rätt. Vad kan jag göra än att låta de få sin vilja genom, skönt att det var sista gången nu. Jag har inte orkat med henne på ett bra tag. Det spelar ingen roll vad jag skulle ha sagt fröken överlägsen tar in det genom ena örat och ut genom det andra direkt. Hon är rubber, jag är glue typ..

Min sida 2008-jan-18 @ 00:37

Jag har aldrig varit så förbannad på någon som har varit så nära mig i hela mitt liv. Du är inte längre än del av det. Jag ger upp, fan bete dig hur du vill. Se hur länge du kan behålla dina kompisar med den stilen du kör.

Allt handlar visst om dig? Eller? Det är i alla fall så du beter dig. Jag orkade inte böja mig för dig mer. Från början trodde jag bara det skulle vara ett vanligt bråk, att allt skulle bli som vanligt efter ett tag. Men när jag får höra att du kontaktar min kompis för att snacka om mig. Så gör man inte! Att ens dra in någon i något som den inte har att göra med... Men, men... Som sagt du måste ju få allt att vara om dig. Fine be that way.

Jag är en egen person, jag är inte din lilla docka! Du ska inte snacka om att jag är "värre än du var när du hade pojkvän"! För om du kunde se utanför din tunnelsyn hade du förstått att jag inte ens är i närheten.

Fakta:

  • Du ringde inte
  • Du smsade inte
  • Du träffade mig inte
  • Du pratade inte med mig, berättade inte saker för mig
  • Du FUCKING klickade mig när jag ringde dig!

  • Jag ringde
  • Jag smsade flera gånger per dag
  • Jag träffade dig minst en gång i veckan
  • Jag pratade med dig, berättade det mesta som jag tyckte jag kunde anförtro mig till dig med
  • När jag visste att jag skulle träffa honom, ringde jag dig innan (ibland pratade jag t.o.m. med dig under tiden jag var med honom) dessutom träffade jag dig vissa gånger innan
  • Du fanns alltid i mitt huvud och jag tänkte hela tiden på vad jag skulle göra för att ge dig tillräckligt med uppmärksamhet

Sedan är det såhär lilla naiva, tro-allting-handlar-om-mig flicka när man älskar någon handlar allt om den, speciellt när man är nykär.

Innan var vi nära, ja. Efter jag började träffa honom var vi fortfarande det. Men du kan inte vara nummer ett för mig. Så är det bara, jag är inte dum och korkad, jag vet mycket väl vad jag håller på med och vad som händer i mitt huvud. Jag har aldrig förnekat det. Pojkvännen kommer alltid först, det är så det ska vara.

Han kommer först (på delad förstaplats med mamma) sen kommer alla andra. Ditt behov av att vara nummer ett och få all uppmärksamhet som går att få kommer väl av att du är ett bortskämt ensambarn. Jag har hela tiden vetat hur du är och jag har accepterat det. Men du gick för långt. Alla har en gräns du gick två mil över min, jag hade aldrig accepterat det från någon annan.

Jag har ändrats, ja det har jag verkligen. Det kallas mogna, utvecklas och är något som händer när man blir äldre och får nya erfarenheter.

Jag bestämmer om och vad jag vill säga om min pojkväns och mitt förhållande, du kan inte bestämma det. Att säga att du drar dig undan för jag inte vill prata om honom är bullshit! Har vi inget mer att prata om än mitt förhållande så är det lika bra att vi inte har kontakt överhuvudtaget, för då hade vi tydligen inget gemensamt.


Allt började för du kommer och säger att jag inte kommer prata med honom om att jag tycker det är jobbigt att ni skulle träffas. Som om du vet vad jag skulle säga till honom, vad vi pratar om! Du vet inte något om hur vi är och vad vi pratar om, faktum är att jag visst har pratat med honom och jag trodde till och med, i min enfald, att vi tre (m.fl.) skulle fira nyår tillsammans.

"Buhu, jag känner mig utanför när jag inte får vara med dig och din pojkvän", what in the world are you talking about?! Du bestämmer inte att du ska få träffa honom, JAG och endast jag bestämmer det.

Ändå tyckte jag det var onödigt att bråka, varför ska man bli ovänner över något som vi har olika åsikt om och ingen av oss kommer att ändra sig? Men du fortsatte att pusha och pusha, för självklart är det inte bra förrän du har fått din vilja igenom och allt är på ditt sätt.

Du säger att du ska komma på min tjejkväll, hör inte av dig, dyker inte upp, alla undrar var du är -Jag vet inte jag trodde hon skulle komma..

Alltså snälla nån..


Alltså jag kan inte fatta att detta har hänt. Att det skulle ta slut med sån här brak, men faktum är att jag inte ens saknade dig under denna månaden vi inte hade kontakt. Visst har jag tänkt på dig, jag undrade vad du gjorde på nyår, hur var din jul, men jag har inte saknat dig. Jag kände att jag är redo att släppa dig. Vi har växt ifrån varandra. Eller rättare sagt jag växte ifrån dig.

Ha så kul i Brasilien, jag bryr mig inte

Mister Bus 2008-jan-14 @ 14:21

Fan vad han busar med mig! JAg blev verkligen skiträdd.
Han ringde mig imorse och vi bestämde att vi skulle träffasd senare, när han har slutat. Han ringer igen efter kanske en halvtimme, jag tänker att han fick minsann sluta tidigt idag, men det var itne därför han ringde.
HAn säger att han har tänkt lite på oss och har skrivit ner vad han tänkte i ett mejl. Jag ska ringa honom närjag har läst meljet.
JAg loggar in och läser mejlet som är jätteelakt. JAg börjar skaka i händerna som jag alltid gört när jag blir upprörd eller nervös (i detta fallet båda). Det står att han itne tycker om mig, vill inte träffa mig mer, massa skit.
Sen längst ner står det att jag bara ska läsa varannan rad och då blev det värsta gulliga mejlet -det står att han vill bo med mig, att jag är hans livskärlek, jag är det bästa han vet och masssa sånt.
JAg ringde upp honom. Han tyckte det var jätteroligt. Först hade han tänkt skicka det m eddelandet och när jag ringde skulle han skicka läs-mellan-raderna-grejen. Jag sa att det var tur för honom att han skickade allt samtidigt för annars hade han haft en hysterisk flickvän på halsen.

Shiiiiiiiiiiit

Closer 2008-jan-14 @ 14:10

Jag var så rädd. Det kändes som jag hade flyttats tillbaka i tiden, två månader. Men det finns inget ont som inte har något gott med sig.. Jag och mamma har rett ut våra problem och kommit närmare varandra.

Fredag den 4/1 kom jag hem, gick raka vägen in poå mitt rum, la mig i sängen och grät och grät och gräääät. Mamma kom in och undrade vad det var som hade hänt. Vi pratade och efter kändes det bättre både med honom och med henne. Hon sa saker som gjorde mig glad;
"Min värsta farhåga just nu är att jag måste acceptera honom, för detta ser ut som det kommer hålla ett tag..",
"Jag drog mig undan för jag tyckte du drog dig undan. Jag har aldrig sagt att du inte kan prata om honom med mig, om jag känner så har jag ju sagt att 'detta vill kan jag inte prata om' eller hur?" och
"Du har sagt att du är lycklig så därför har jag börjat lugna ner mig, så länge du är lycklig så är jag nöjd"

Dagen efter pratade jag med S och han var inte längre arg, vi bestämde att jag skulle komma hem till honom  på söndagen. Jag var glad och allt kändes bra igen... MEn när jag var där var det inte bra. Vi satt vid datorn -han spelade datorspel medan jag satt och försökte lösa en kub. Sen gick vi in i köket och skulle äta, vi åt sen satt vi där och pratade inte på två och en halvtimme. Efter den tiden sa han jag måste nog duscha nu. Så fick jag gå hem. Jag fick inte ens en hej då puss. JAg grät hela vägen hem.
Det är en sak att man inte måste prata hela tiden, det är klart man kan ha tystnad. Men detta var pinsam tystnad. JAg har aldrig varit med om det med honom.
Jag ringde honom på vägen hem och sa att det itne kändes bra att något har förändrats. Han sa att jag inbillade mig, sen smsade han mig en halvtimme efter vi la på och sa att han älskade mig och allt är bra.

Under veckan kändes det ändå inte bra. Vi träffades på måndagen och fredagen. På lördagen bröt jag ihop och skämde ut mig för honom. Vi skulle träffas, så när jag slutade jobbet ringde jag honom. Han svarade inte så jag smsade att han skulle ringa mig. Två timmar senare har jag fortfarande inte hört något från honom. Ringde igen -inget svar. SKickade ett jätteargt sms.
När jag ligger och väntar på att han ska höra av sig blir jag mer och mer orolig, jag inbillar mig massa saker som gör mig superförbannad och jag börjar förbereda mig för att vi ska göra slut.
Han ringde halv nio. Jag är förbannad.
Vad gör du?
Knullar
Med vem?
Varför bryr du dig?!
Typ så gick vårat samtal, han ba okej du kan ju höra av dig när ni har knullat färdigt då! Jag ba nej jag gör inget. Vi pratade lite och jag var riktigt elak. Han la på. Jag ringde upp och nästan sklrek att -Du ska inte lägga på när jag pratar med dig!! Vi pratade lite och han sa att han itne har hört av sig för han sov från två tills han ringde mig. Efter ett tag lugnade jag ner mig. Han sa att vi skulle träffas så han fick skälla på mig för att jag startar onödiga bråk. Vi träffades i stan. Hade ett djupt samtal och jag känner verkligen att han inte alls är samma perosn som han var innan ETH. Det känns så jävla skönt att han har förändrats. Han känns mognare. HAn sa att jag inte ska gå och reta upp mig på saker som jag hittar på i mitt huvud. Han älskar mig, ska integå bakom min rygg. Han litar på mig och jag måste lita på honom. Man kan inte hålla på att vara svartsjuk och bråka hela tiden för detr leder ingen vart. Han har gjort det innan och de förhållandena har inte hållt. Han vill att detta ska hålla.
Fan. DEt känns så bra nu.

På söndagen åkte vi till Freeport och hade värsta kul-chill-dagen, hihi. Han är allt jag önskar och mer.
Så nu är allt bättre än någonsin, för nu har jag det bra med mamma och med honom.

Stark kärlek

DooL 2008-jan-14 @ 11:52

Äntligen avslöjade de Marlena. I och för sig gjorde de det en dag senare än vad jag trodde men själva grejen är att de ÄNTLIGEN har gjort det.

Namn 2008-jan-08 @ 22:06

DITT RIKTIGA NAMN
Izabella

DITT GANGSTA NAMN
(2 första bokstäverna i ditt förnamn + izzle)
Izizzle

DITT STAR WARS NAMN
(de tre första bokstäverna från ditt efternamn och två första från ditt förnamn:
Abriz

DITT HJÄLTE NAMN
(favorit färg och favorit dricka)
Svartte/Vitte/Blåte, osv har ingen favoritfärg egentligen

DITT ARAB NAMN
(två första bokstäverna i ditt första namn, tre sista i ditt mellannamn, fyra första i ditt efternamn)
Izineabra

DITT SPÖK NAMN
(svarta och ditt/dina husdjurs namn)
Svartasoffipenisfrässvennechristerutomjordingen


Hahaha omg

Dool skvaller 2008-jan-08 @ 01:03

Stefano kommer tyillbaka! Sami och Lukas gifter sig!! Belle och Shawn gifter sig!
Den nya Shawn kommer vara heeet, men jag gilla rinte Belle.

Har John varit en präst?? :S

Jag hittade detta, nu blir jag så himla förvirrad att jag ska sluta tjuvkolla utan följa den poå tvn som it was meant to be:
Shawn and Mimi are married, and Rex & Mimi are 'just' friends. Shawn is cheating on her with Belle, and one day Rex & Mimi share a kiss after a fight with Shawn. At first, Mimi thinks it's wrong, but when she thinks about how many times Shawn has hurt her, she gives in to her temptations...
Eventually they get caught by Shawn. At first, he is furious with Rex, and beats him. But then he gives them his 'blessing', since he's always loved Belle.

Dool 2008-jan-08 @ 00:46

OMFG!! Hon kommer döda ALICE!!!!

DooL seriemördarkonversation 2008-jan-08 @ 00:36

Okej så jag kollade lite på youtube nyss.. Jag kan inte fatta atyt hon dödar John! Jag har ju önskat att han skulle dö men det var jättesorgligt och läskig musik till. Hon satt med honom liggandes i hennes knä och hon bara körde kniven in i hans bröst om och om igen.. :/

Marlena fools John that Stefano is behind his accusing her of being the SSK.
M: "John, How could you possibly believe that your wife is a cold blooded killer?"
J: "I saw you"
M: "How do you know that it was me?"
J: "I saw you face when you turned to run from me in the graveyard. You killed Doug."
M: "But you didn't tell the police
J: "I didn't want to say anything until I knew for sure"
M: "And?"
J: "I'm sure. You're the love of my life Marlena, but you're a killer"
(Break)
M: "John, if you really believe that I'm a serial killer, there's only one thing left to do"
J: "What are you doing?"
M: "I'm calling the police"
J: "Just like that?"
M: "If you believe I'm a killer John you've got to turn me in, have me arrested and sent to jail. Why don't you do it?"
SalemPD: "Salem police department. How may I help you?"
M: "Do it John, go ahead and do it!"
SalemPD: "Salem police department. Is anyone there?"
M: "If you don't, I will"
SalemPD: "Is anyone there? Hello, can you say something? Salem police dept. Anyone there? Hello, hello please say something. I need.."
M: "What is it? Are you having second thoughts or do you still think that I'm a cold blooded murderer."
J: "Are you serious? The last thing in the world I want is to believe that my wife could be a serial killer. I think that's why when Tek hypnotized me I was fighting the truth with my whole body but it was right there Doc and I couldn't ignore it any more. I'd remembered seeing the killer's face just as she turned and disappeared in the woods. It was you Doc, it was you."
M: "You have heard of post hypnotic suggestion. The truth is your that your memory is not as incorruptable as you'd like to think. You have to had been mistaken when you say you thought you saw my face at the graveyard"
J: "Oh come on Doc, what, you think that I don't know the face of the women I love? It was you, I know it for a fact"
M: "But you never told Bo or hope or Tek that I was the killer. Why didn't you do that?
J: No I never said anything to anybody why do you think because I didn't want to believe it was truth"
M: "John you have ever reason to believe that you saw my face at the graveyard"
J: "Why is that?"
M: "You recognize my body, so you saw my face"
J: "So you're admiting it, why?"
M: "What you suspect is true, I am the killer"
(Break)
M: "I am that dark heartless killer...in your mind"
J: "In my mind? So what is that suppose to mean you're saying now that you're not guilty"
M: "John I don't blame you"
J: "Blame me for what what are you saying?"
M: "You think that I'm the killer and I understand why"
J: "Now don't play games with me you just confessed to the killings"
M: "You're not listening to me. I'm saying that I'm not. I'm not the killer but you believe that I am and I think I know who put that idea into your head"
J: "Shawn"
M: "Shawn? No. Someone who has made so much our lives together a living hell, Stefano Dimera"
J: "Come on Doc what are you saying? What does Dimera have to do with all this?"
M: "I know this is very hard for you to fathom"
J: "Try impossible, I know that lousy bastard did alot of things to us here but to blame these rash of killings on a dead man is absurd"
M: "Just hear me out please"
J: "Fine, go for it"
M: "I'm going to point out the harsh truth which you could never begin to realize yourself."
J: "Try me"
M: "As long as you live, there will always be a small part of you that is controlled by Stefano Dimera"
J: "Yeah. I broke Stefano's control of me a long time ago and you helped"
M: "To a point. You believe that I'm the killer because Stefano taught you that anything or anyone you love will ultimately betray and destroy you"
J: "No, that's not true Doc. You're wrong

Marlena's pyscho babble affecting John.
J: "You really believe that?"
M: "Yes I do"
J: "You think that all those years ago, Stefano implanted his twisted beliefs in my subconscious so....I would see your face on the murderer in the graveyard?"
M: "Yes...It wouldn't be the first time, John, that we've had glimmerings of your past resurface. It's always been your worst nightmare that you couldn't leave them behind and..."
J: "And what?"
M: "Look I haven't told you this before because I didn't want to upset you but...John there have been nights when you have tossed and turned, muttering, terrified by nightmares."
J: "What would I say?"
M: "Mantras, just parts of your indoctrination"
J: "Yeah, such as?"
M: "Such as...what you see isn't real. Such as... there is no such thing as real goodness"
J: "said that in my sleep"
Marlena: "Yes, and.."
J: "And what? Come on.. can't be any worse than what you just told me"
M: "..and relationships are all based on lies and therefore destined to fail to die in the end and you must strike the first to survive.
John, Stefano...Stefano never wanted you happy. He never cared about you. He only wanted you for his perpertual pawn. He hated you, because you were all the things he could never ever be. You were strong and brave and handsome and loved. You had me John. Stefano implanted those things in you long before we ever met. But John think about it, what perfect revenge to have you think that I was a monster that you had to destroy? John, I was your way out. I was freedom from the bondage in which Stefano held you for all those years. So, I was a threat to Mercenary John Black. A threat your subconscious could never ever deal with."
J: "Doc, I don't want to hear anymore, ok?"
M: "John, from the moment you and I met, Stefano's programming was fighting to get to the surface, trying to destroy us. He wanted to control you, he wanted to control me, he wanted us apart..."
J: "Stop it, "Just stop it, stop ok?"
M: "John don't do this. Don't let that part of you take over now. That's a part of you that hates, the part of you that wants to... wants to follow Stefano's orders, that wants to stand alone, cold, aloof, superior and stand alone. John, you have to fight, you've got to fight with all the goodness that I know is inside of you. Don't let Stefano destroy us again. Don't you do it. Tell me you believe me and promise me, promise me, you will not let that bastard win!"

DOOL 2008-jan-08 @ 00:20

Så i helgen läste jag lite i Daysbloggen och det stod att de ska avslöja mördaren den 8/1. Det är fan på tiden :O
Jag tror det är Marlena eller Colin. Jag blev lite förvånad att Tony dog idag... Det var faktiskt helt oväntat, men men..

:*

Förstör 2008-jan-08 @ 00:14

I fredags när jag jobbade, kollade jag på ANTM säs2.
Det var det avsnittet när Shandi hade varit otrogen mot sin pojkvän och ringde för att erkänna.. Hon var så ledsen och grät hysteriskt. Jag kände mig exakt som hon betedde sig, visst jag hade inte varit otrogen men det kändes verkligen som jag hade förstört allt och det var över..
Usch

Självhat 2008-jan-05 @ 09:28

JAg bara förstör! Alltid! Fan jag hatar mig själv... Jag är så dum,dum,dum! Aldrig kan jag låta något vara bra utan jag måste förstöra. 

Gott nytt år!! 2008-jan-01 @ 06:18

Så var jag hemma. Nyår är över, once again.. det var heeeelt okej :) Mycket bättre än förra året, men om jag ska gå ut nästa år blir det wish. Sticky var jättebra men jag trror det är ännu bättre på wish faktiskt.
Min klänning fuckade upp sig totalt, även mina stockings gjorde det... Men det var bra ändå. Synd att de stängde så tidigt bara. Fast jag hade värsta kul när vi flummade i stan, hahahaa.

Nattinatt
image10
Klart jag undrar vad hon gjorde... Vilka hon var med, var var hon? Hade hon kul..? Men nej! JAg ska itne ge mig. Har aldrigvarit så arg på någon... Känt mig så sviken. Tänker hålla fast vid min ståndpunkt.

Nyår 2007-dec-31 @ 00:04

Om ett dygn är det 2008. Fan vad det har varit struligt inför nyår. JAg hoppasd det har löst dig nu, men man vet ju aldrig. JA ghoppas min klänning och resten av min outfit sitter som jag önksar. Att vi komme rin på nåt bra ställe. Helt ärligt om jag inte hade satsat så mycket på min nyårsoutfit hade jag nog stannat hemma och kollat på tv. JAg vill verkligen göra det, men nu när jag har mina kläder vill jag visa upp dem, god damn it.
JAg hade tänkt att skriva en "år 2007 utvärdering", men har inte haft tid/orkat. Kanske gör det i början av nästa år. Det är något jag viull börja med faktiskt. En utvärdeirng varje år, tänk vad kul det kan vara att läsa i framtiden.

På tisdag är det incheckning på hotellet som gäller. Fan jag hoppas verkligen det blir bra. Har packat idag. Spännande, hihi


:*

Kärleken 2007-dec-30 @ 23:58

Jag såg precis på filmen min Stora kärlek... Ibland känns det som jag är med i den, typ att någon har hypnotiserat S så han inte kan se hur ful och fet jag är. Det är jobbigt inne i mig. Även fast min självkänsla har höjts enormt mycket det senaste året, är den fortfarande så himla låg.
Jag kan inte fatta hur en man som S kan tycka om mig. Han är så underbar. Så vacker. Snygg. Sexig. Verkligen jättesmart. Omtänksam. Snäll... Jag kan räkna upp alla hans underbara egenskaper, men det skulle ta minst en vecka. Han tar hand om mig, jag är inte van vid det alls.

Häromveckan hade vi varit ute och festat. Han frågade när min sista spårvagn gick hem och jag svarade halv fyra. Sedan när klockan närmade sig tre ville han att vi skulle gå till centralen för att jag inte skulle missa min spårvagn. När vi kom fram stod det på skylten att den gick till Lana, vilket jag visste. MEn då hade han tydligen menat den sista till MC.
Han sa: jag frågade när din sista spårvagn gick!
JAg svarade: ja och den går ju halv fyra.
-Nej den går itne till MC. Det var det jag menade! JAg vill inte att du ska gå fårn Lana.
-Jaha men det visste inte jag.. Den sista till MC går tolv. JAg räknar att den sista spårvagnen är den som går halv fyra.

Han var så arg, surade i säkert en kvart. Sedan när han hade lugnat ner sig sa han:  Jag älskar dig så mycket! JAg vill itne att du ska gå därifrån, någonting kan ju hända. Vad skulle jag gör a om du blev våldtagen..? Du måste tänka mer på din säkerhet, du kan inte gå omkring och inte bry dig!
JAg har aldrig varit med om något sådant innan. Aldrig har jag känt att någon bryr sig så mycket.
Förra veckan satt vi och pratade. Jag pratade om min outfit som jag hade på mig när jag var ute gången innan, att jag inte hade någon BH på mig och att jag ser ut som en pojke för jag inte har några bröst utan den. Jag sa det mest på skoj men samtidigt menade jag det. Han blev jättearg. Du ska inte snacka skit om min flickvän! Dian bröst är underbara. JAg vill inte ha något konstgjort, inget silikon, ingen piercing. De är jättefina och fasta. Och mina! JAg blir förbannad när du säger så.
Sedan ett par veckor tillbaka vet jag inte riktigt vad som har hänt med mig. JAg kan inte sluta äta. JAg kan ta två portioner och sedan är jag hungrig och äter redan två timmar senare. Detta får mig att undra vad mitt fel är. Varför äter jag så himla mycket? Jag har itne gått upp, men känner mig ändå så himla fet när jag bara äter och äter. Detta tär på mitt inre. Så igår typ flippade jag ut totalt. Hahaha, fan vad jag skäms. Vi satt och pratade. JAg hade på mig en skittajt tröja och över den hade jag min gråa kofta. Han sa att jag skulle ta av mig koftan så jag inte blev för varm. JAg ville inte. Han bara varför?
-JAg bara för jag vill inte sitta i denna tröjan utan något "skydd".
-Vad menar du?
-JAg vill inte att min mage ska synas. Min tröja är så tajt.
-Och? Vad är det med det?
-Den är så fet...

Han blev arg. Typ börjar mumla att om jag tyckte jag var tjock är det bara att röra på sig och äta rätt. Vänder sig från mig. Jag försöker vara lugn. När jag har sagt högt hur jag känner mig är det svårt att inte gråta. När han dessutom blir sur blir det ännu jobbigare för mig.
När han vänder sig mot mig igen sitter jag och kollar ut genom fönstret och försöker otroligt myckert att inte börja gråta. Han börjar sancka om att jag itne alls är fet och han hade vlijat att jag skulle vara tjockare. Att om jag hade varit smalare hade han inte gillat min utsida. Han hade älskat mig för min insida men inte tänt på min utsida. Att idealet inte är normalt, han börjar snacka om Posh och massa kändisar som är undernärda. (JAg vet att de inte är normala, det är inte så jag vill se ut. JAg vill bara vara tio kg smalare.) Han älskar mig och jag borde gå upp i vikt och massa sånt blablabla. Han kramar mig. HAn säger att jag inte ska bry mig om det som folk har sagt till mig. Jag ska inte bry mig om sånt som andra tycker. Jag ska bry mig om vad jag själv tycker och vad han tycker. Ingen annan.
Han försöker verkligen muntra upp mig. Så gullig. Men jag tror inte alls på honom när han säger att jag borde gå upp. Han säger det för att jag inte ska vara ledsen. Men han försöker verkligen och jag älsakr honom så mycket för det.

Något jag har funderat på är hur kan två människor bli kära i varandra samtidigt. Liksom det finns hur mycket människor som helst på jorden och vad är oddsen att två personer hittar varandra och blir kära i varandra? SAmtidigt, dessutom. MEn han är min nu. Och jag är hans.

Han kan bli sur för småsaker. Han kan ge mig fucking sugmärken på kinden, som sitter i en vecka. Han kan misssköta sig i skolan. Han kan äta vitlök utan att förvana mig. Han kan vara värsta conspiracy-theory-personen. Det gör ingenting... JAg älskar honom!

Julafton 2007-dec-29 @ 12:35

Sög som vanligt. Ska inte fira det igen.
Ellerdet var liksom inte jättedåligt men dessa människorna är som främlingar för mig. JAg vill inte fira jul med främlignar. Så det var sista gången. Nästa år ska jag jobba eller vara med vänner.
-Punkt slut-

21/12 Fredag 2007-dec-29 @ 12:18

En av de läskigaste dagarna i mitt liv! JAg har nog inte varit så riktigt rädd på riktigt innan. Fy fan!

JAg och Az var inne i stan och handlade julklappar. När hon står i kassan inne på HM börjar det flimra framför mina ögon (Typ som när man har kollat in i en stark lampa eller in i solen, fast jag hade ju inte gjort det). Först tänker jag inte så mycket på det för det händer i bland. Men nu höll det i sig i flera minuter och blev mer och mer. JAg börjar bli rädd, för jag kan nästan ionte se.Vi går in på Lindex och nu är det jättemycket, jag ringer mamma. Hon säger att jag ska ta ut mina linser, så jag gör det... Då ser jag inget alls på mitt högra öga. JAg håller på att börja gråta (intalade mig att inte gråta framför Az). Om hon stod snett framför mig, lite åt höger och jag kollade rakt fram såg jag henne itne! JAg såg inget på min högra sida. Vi gick ut från Lindex och det var ju självklart massa människor ute och rörde sig, Az fick leda mig för jag såg inte var jag gick och jag givk in i folk hela tiden.
Jag var så rädd. Trodde verkligen jag höll på att bli blind.
Ungeför en kvart efter jag ahde tagit ur mina linser klickade(!) ögat till och jag kunde se som vanligt igen. Puh. JAg uppskattar min syn så mycket mer nu.


Efter jag hade passat färdigt Az åkte jag in till stan och mötte min älskling. Vi gick till Stars'n'bars. Det var skitbra där! SKa verkligen gå dit oftare. Efter vi hade varit där gick vi till respekt. Där var det också helnice. Sen gick  vi till centralen och skulle åka hem. Men det slutade med att vi underhöll oss lite i en park och jag missade min sista spårvagn och mitt sista tåg (det var så värt det ). Fick vänta till tio i fem innan nästa spårvagn gick. När den väl börjar gå hoppar jag av på Valand och går in på seveneleven. Pucko! Sen fick jag vänta ännu längre på nästa spårvagn. Kom hem typ halv sju.

Torsdag -also known as the day som jag met massa people 2007-dec-22 @ 14:00

Gick upp vid halv tio. Chillade kollad epå tv typ.. Vid tolv åkte jag hem till S. Vid fyra åkte vi till hans skola. Jag var så glad att jag ÄNTLIGEN fick komma dit. Den var så liten hahaha. Sen åkte vi till ikea köpte lite ljus och åt på mcdonken. Efter det åkte vi till stan.
S har pratat om "världens godaste nudlar" sedan i våras. Vi gick till någon kinaaffär och jag fick tre paket (Det var verkligen världens godaste nudlar, yummy).
På kvällen när vi skulle åka hem gick vi genom centralen. Då hälsar någon på mig, jag bara vem fan är det? Sen såg jag att det var lillebror.. Jag hälsade tillbaka, vi pratade lite och höll sällskap en bit. Han hoppade på en spårvagn medan jag och S ställde oss och väntade på fyran. Han sitter ner på en bänk och jag står och kramar honom. Då ser jag Yns. Sen ser jag Ab. Jag blir jättenervös och försöker gömma mig (varför? han vet, mamma vet, alla vet ju). S säger att de redan har sett oss så det spelar ingen roll. Vi kollar på dem, de kolalr på oss. Ingen säger något. De hoppar på en spårvagn, vi väntar fortfarande. Nu är det verkligen officiellt.
När jag är i MC tar jag en buss hem, på bussen sitter Eli och hans kompis! JAg går och sätter mig med dem och vi pratar. Jättetrevligt faktiskt. Eli hade fått en liten pojke för fem månader sen, jättesöt. När ja gkom hem gick jag och la mig.
Fan vad jag har varit rtrött denna veckan.


///
Btw, i onsdags var jag och S inne på en bank och skulle ta ut pengar. Där inne fanns det en jättefull man. Han var jätteskoj, så jag bara stod och skrattade när han fyllesnackade med tjejen framför oss i kön.
Efter ett tag trröttnar han på henne och vänder sig till oss. BÖrjar prata med S. S svarar inte, bara ler roat och lyssanr på gubben. Då vänder gubben sig till mig och börjar prata. Efter ett tag säger han (till mig) Vad söt du
är,
(vänder sig mot S) har du hittat henne i fyndhörnan på stadsmissionen? JAg skrattade s ö n d e r mig hahahaha. När han skulle gå ut säger han till en tjej bakom oss i kön, Och hur mycket väger vi idag då?
LOL

tystnad 2007-dec-19 @ 22:10

Jafg akn inte blogga. Är för förbannad!

Men annars är det bra.. Speciellt med miktt hjärta :D

2007-dec-14 @ 22:19


jag har precis kommit hem från liseberg. Det var halvtråkigt där, men om man är med rätt person så spelar det ingen roll som tur är.
Jag tycker synd om katterna. Vi har ingen kattmat och de är jättehungriga. Ska gå upp tidigt imorgon och köpa till dem.
Imorgon fyller S pappa år. Det hade S glömt, hahahaha.. Han kommer aldrig ihåg något själv, jag får alltid påminna honom. I onsdags lät det typ såhär:
-Ska du gå till skolan imorgon?
-Ja.
-Aha.. Men vadå bara på morgonen då eller?
-Nej hela såklart eller vad menar du?
-Omg är du allvarlig?
-Ja vad händer imorgon?
-Vet du inte?
-Nej, säg.
-Öööh rättegången..?
-NEJ. Är den imorgon?
-Shit hade du glömt det på riktigt? Jag trodde du skojade med mig.
Han kollade t.o.m på mobilen föratt försäkra sig om att det var rätt datum. Hade förträngt det helt och hållet. Typ samma sak nu; vi pratade i telefon. Han frågade lite om vilka som kommer hem till mig imorgon och sånt. Så frågade jag om hur de skjulle fira hans pappa. Han ba -Va? Är det imorgon? Jag ba -Ja herr-jag-glömmer-allt.
Hehehe
Imorgon blir vi inte så många som jag hade hoppats på :/ Melln åtta och elva stycken kanske... Men det blir kul ändå :) Fan jag har saknat folk så mycket, man orkar liksom inte umgås när man jobbar hela tiden. JAg kommer typ hem och däckar.
Har itne kollat på tv på flera veckor ( 1. Hur går det i Desperate housewives?! 2. Våra bästa år räknas inte för det är på jobbet. )
Idag åkte jag in till stan direkt efter jobbet för att boka hotellrum. Det var lite struligt, men löste sig till det bättre. JAg pratade med en som heter Stig. Han var helt underbar och jätteskojig. När jag hade kollat på priset hemma, på internet, hade ett Q-rum för två pers kostat 550 kr per natt. Han sa att det kostade 650 kr per natt. Vi pratade och när jag gick därifrån hade jag ett Q-rum för två pers för 500 kr per natt! Jag är typ fortfdarande helt wihu för jag är så glad, hahaha.
Fan jag är så trött måste lägga mig blä. Ska ju upp tidigt och handla kattmat och börja städa lägenheten. Fan ta dig Svenne, du bara förstör och förstör! Jag varken orkar eller har tid att städa upp efter honom hela jävla tiden. Fan jag längtar till han blir vuxen, jag har kommit fram till att ja ginte gillar kattungar längre. Usch

Jaja nattinatt

Igår 2007-dec-13 @ 07:46

Jag förstår inte hur han inte kan tro att jag älksar honom! Hur kan han inte se det...

B + S 2007-dec-09 @ 20:40

I fredags var jag med mitt livs kärlek. Vi fixade lite med hans bil som har krånglat sen han och hans pappa satte på vinterdäck. Hans pappa var med. När vi hade "lagat" (De är så korkade, hahaha.. Det enda som behövdes göras var att skruva åt bultarna, det märkte jag direkt, men de hade tänkt skrota den för de förstod inte vad som var fel) bilen åkte vi på en testrunda. Sedan lämnade vi pappan hemma och åkte till stan. Vi satte oss på Condeco vid Linné.
Vi var där i kanske tre timmar. Pratade om lite allt möjligt. Om 1 januari (LÄNGTAR :D ), mina tidigare "förhållanden" (typ DJ) och sexpartners, våran barndom -hur olika, fast ändå lika vi är uppfostrade, om när vi blev ihop...
Påtal om ingenting sa han helt plötsligt;
-Hur länge har vi varit ihop?
-Du, det är någonting jag också har funderat över... För vi har träffats i snart ett år, men jag räknar det inte som att vi har varit ihop hela den tiden.
Han höll med. Vi diskuterade det en stund och kom fram till att vi räknar från 1a September. Så lite mer än tre månader... Något som är lite komiskt är att mycket händer oss just den 1e:

  • 1 mars träffades vi för första gången, på järntorget, sedan Abs fest
  • 1Maj vår första övernattning tillsammans 
  • 1 Juni säger vi hej då för jag ska till Bulgarien. Det är också från den dagen jag räknar att det tog slut.
  • 1 Juli börjar vi träffas igen
  • 1 September kan vi frö första gången kalla oss ett par utan att någon annan kan invända eller lägga sig i
  • 1 Januari ska vi bo på hotell två nätter, bara umgås och vara vi

Nu är det tredje gången gillt tänker jag faktiskt. Och det känns så. jävla. bra. Fan. Jag har varit lycklig i korta perioder och känt mig glag och så.. Men det här är annorlunda. Jag har varit uppe i det blå i ungefär en månad och det blir bara bättre och bättre, fast jag inte tror det kan bli bättre. Han gör mig så lycklig. Vi ahr såna underbara låååånga samtal, både IRL och på telefon. Vi har bestämt att vi ska vara allt för varandra, inte bara pojkvän - flickvän, utan kompisar, älskare, familj, allt.
JAg känner att han är någon jag kan lita och rely on.
När han körde hem mig kändes det så bra. Han sa att han tyckte att det kändes som vi hade kommit varandra ännu närmare nu. Han vet sånt om mig ingen vet, jag vet saker om honom ingen vet.

Mmmmmmmmmmmmmmm Stark kärlek :D


2007-dec-06 @ 23:32

I need you like a heart needs to beat

När jag skulle åka till stan från Angered hände en helsjuk grej...2007-dec-06 @ 22:30

Jag sitter på en fyra-plats, spårvagnen stannar i Hammarkullen. På kommer kille och sätter sig bredvid mig.
-Hello
-Hej...
-My name is Ali, whats yours?
-eeh Bella..
-Hello Bella
Han skakar hand och pussar mig på kinden, jag blir nästan i chock.
Vad fan gjorde han? Äckel
Han pratar lite sitter så nära han kan. Jag bara kollar ut genom fönstret och försöker tänka att jag inte är där.
-Where I come from its never this cold
-Mmm
-Im from Somalia
-Okej
-Have you ever met an africanboy like me?
-I dont know
Blablabla
Han försökte pussa mig igen, jag sa till han att jag inte ville. Han försöker klappa mig på kinden.
-Dont
-Oh im sorry its just that my hands are so cold thats why i did it.
"Visst"
-Do you wanna go to he cinema?
-No i dont think thats a good idea
-Is it because im black? You dont like that?
-I have a black boyfriend, so the colour is not the problem.
Det är du som är äcklig och jag älskar en annan
Jag hoppade av tre hållplatser för tidigt klarade inte av det, UUUUUSCH!

Tvivel 2007-dec-06 @ 22:15

Allt har varit så jävla bra. Jag mår bättre och bättre, lär mig mer och mer att lita på mig själv och på honom.
På att det faktiskt inte måste gå dåligt för mig hela tiden.. Att jag kan få bra karma också...
Men så här lätt väcker man tvivel hos mig, det är sjukt hur en mening kan väcka så stor eftertanke hos mig.
"-Vet du vad MN brukade säga? Att ingen kan någonsin älska mig lika mycket som hon gör."
Allt var jättebra, vi pratade i telefon. När vi skulle säga hejdå säger han:
-Jag älskar dig, min.
-aaw ja älskar dig med.
-Jag älskar dig mer..
-Nej det gör du inte, tro mig.
Då sa han det. Mitt svar var: -Jaså, men det är inte sant för jag gör det.
-Gör du?
-Ja mycket mer!
Fan det känns som en tävling och jag vill inte tävla. Jag är trött på att tävla, jag har gjjort det tillräckligt länge.
Han har hur många gånger som helst sagt att hon inte betyder något för han längre, att han inte vill ha henne han älskar mig... Och jag har trott på honom, men när han säger sånt undrar jag;
går han och tänker på allt gulligt hon har sagt till honom?
Är jag inte tillräckligt gullig mot hoonm?
Önskar han att jag var mer som henne? Att jag var hon?
Saknar han henne?
Funderar han på att two-time:a oss igen?

EN MENING
ÖVerreagerar jag? JAg vill att det ska vara en överreaktion... Jag tycker det han sa var fel och det ska jag säga till honom. Man säger inte så! Men är det verkligen normalt att börja undra allt detta?
Jag älskar honom verkligen och för första gången har jag trott att någon älskar mig tillbaka. Och inte bara han, nu känner jag det från alla de andra jag umgås med också.
Innan har jag tänkt att visst, de kanske tycker om mig men det är bara för tillfället och de kan inte älska mig.
(Jag börjar nästan gråta när jag tänker på det. Fan jag hatar att vara/ha varit så osäker!)
Han har höjt min självkänsla genom taket. Då menar jag inte på det ytliga planet att jag faktiskt kan se att folk tycker jag är söt eller såna grejer, utan på insidan.

Jag vågar acceptera att jag kan betyda något för de som jag älskar...

lovely 2007-dec-01 @ 10:31

JAg är så kär! SÅ SÅ SÅ KÄR
Han är så speciell, så det finns liksom inte.
Han lär mig så mycket och jag utvecklas hela tiden med honom. Han hjälper mig att komma över sånt som jag tycker är jättejobbigt i vanliga fall.
Jag har aldirg tyckt det är jobbigt att vara naken framför honom, jag vill visa mig för honom. Men annars klarar jag inte ens att min egen mamma ser min kropp och det är ju hon som har gjort den! Jag tror itne hon skulle dömma mig och tänka massa taskigt, men jag kan ändå inte.
Att jag itne tycker om att få komplimanger är nog vida känt, men dessutom tycker jag itne om att säga snälla saker till andra. Det är nästan lika jobbigt. Men han hjälper mig med det också...
Jag tror inte han själv inser hur mycket han gör för mig och hur mycket våran relation ger mig.
Igår när vi satt och fikade ville han att vi skulle turas om att säga snälla saker till varandra. Han sa ett ord, sen  skulle jag säga ett ord, sen skulle han säga ett, osv. Det var jättejobbigt att både ta emot och säga, men jag gjorde det. JAg tänker att nästa gång kanske det itne känns lika jobbigt, jag känner att jag går i rätt riktning.
Han är så snäll, omtänksam och generös. Han ser mina behov. Fan vad han är underbar!!

<3 Precis som jag känner 2007-dec-01 @ 10:17

Closed off from love
I didn't need the pain
Once or twice was enough
And it was all in vain
Time starts to pass
Before you know it you're frozen

But something happened
For the very first time with you
My heart melts into the ground
Found something true
And everyone's looking round
Thinking I'm going crazy


But I don't care what they say
I'm in love with you
They try to pull me away
But they don't know the truth

My heart's crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I

Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
I keep bleeding
I keep, keep bleeding love
Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
You cut me open

Trying hard not to hear
But they talk so loud
Their piercing sounds fill my ears
Try to fill me with doubt
Yet I know that the goal
Is to keep me from falling

But nothing's greater
Than the rush that comes with your embrace
And in this world of loneliness
I see your face
Yet everyone around me
Thinks that I'm going crazy, maybe, maybe

But I don't care what they say
I'm in love with you
They try to pull me away
But they don't know the truth

My heart's crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I

Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
I keep bleeding
I keep, keep bleeding love
Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
You cut me open

And it's draining all of me
Oh they find it hard to believe
I'll be wearing these scars
For everyone to see

I don't care what they say
I'm in love with you
They try to pull me away
But they don't know the truth
My heart's crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I

Keep bleeding
Keep, keep bleeding love

Dålig dag, bra kväll 2007-dec-01 @ 10:06

Fan, igår mådde jag inte bra alltså. Kunde inte sova på natten för Svenne höll på att väcka mig HELA tiden och ville kela. Så det + Ab gjorde att inget gick bra.
När jag kom till jobbet var Md i matsalen så när jag sitter och dricker mitt fruksot te kommer hon fram till mig;
 -Gumman hur är det?
- Det är bara bra.
-Nej det är det inte..!
-Jo med S är allt jättebra och underbart... Men med Ab är det itne bra, sa jag och bröjade gråta. Tårarna sprutade.
När jag kom på morgonen var allt bra men nu öppnade hon portarna och efter det så var inget bra. Jag försökte se framåt och tänka att jag skulle få träffa S på kvällen, men jag hade inget hopp och tänkte att han inte skulle vilja det.
 
Vid två-tiden smsade han. Vi smsade lite, i ett sms skrev jag ungefär vad gör du hur går det med grupparbetet? Han svarade och berättade hur det var med grupparbetet, jag svarade okej vad gör du? Han bytte ämne. Jag undrade varför han inte ville svara på vad han gjorde. Lite senare i våran smskonversation skrev han att han skulle fixa vinterdäcken. Jag svarade: är det ditt sätt att säga att du inte tänker träffa mig idag? Han svarade: fan vad du läser mellan raderna. Det är sant tänker jag, men betyder det att jag har rätt eller att jag inbillar mig saker så jag svarar är det det du menar? Efter cirka 15 minuter svarar han "nej då inte alls". "Jaså så du tänker träffa mig idag då?" (Shit jag känner mig värsta agressiv i mina sms) "Jodå va gör du" Jag svarar vad jag gör och fårgar honom vad han gör. Han svarar inte. En timme senare smsar han och frågar vad jag har för skostrlk. Jag svarar och frågar hurså. Efter tio minuter frågar han om vi ska träffas. Jag bara men wtf?! Han vägrar under hela dagen svara på vad han gör, han ställer konstiga frågor och jag tror visst att han tänkte använda bilen som ursäkt men kände att det itne gick när jag konfronterade honom. Men aja...
Han kom och hämtade mig, vi åkte lite i bilen, sen fikade vi på Tintin och pratade. Efter det åkte vi och hämtade hans syster och jag åkte hem.
Det var en bra kväll med honom, dock väldigt kort. När jag satte mig i bilen fick jag ett katthalsband till Svenne. Jag blev så glad. Så himla snällt att han tänkte på oss och köpte det.
 Min älskling

Far och Bror 2007-nov-28 @ 12:34

Inatt hade jag och Ma cherie en lång konversation om hurvida en man kan vara både bror och far till sitt barn. Jag kom fram till att det är möjligt.
 Jag ahr tillochmed gjort en teckning för att illustrera min teori, hehe.
1. Blå och Röd har ett barn, som heter rosa.
2. Rosa och Röd får ett barnsom heter gul.
3. Nu är rosa både bror till barnet (eftersom de har samma mamma) och han är pappa till barnet.
Förstår du hur jag menar?

image9 

Måndag, Tisdag 2007-nov-28 @ 12:29

Så i måndags kom Ab hem och jag fyllde år.
På morgonen åt jag tårta och öppnade presenter, sen gick jag till fässberg och fixade lite krångel. Efter det åkte jag och mamma till centralen och hämtade Ab. Vi åkte hem åt kinamat och chillade.
Jag och Ab är historia, det kommer aldrig bli som innan, men jag antar att det är bra... Det blev för mycket för oss ett tag.
Idag är det onsdag.
Igår trtäffade jag S. När jag kom hem var mamma jättesur, men vägrade säga vad det handlade om. Efter lite tjat kom det fram att hon och Ab har haft sitt prat som de skulle ha och han har sagt massa skit om mig.
Han har sagt att jag bara åkte dit för att vara med S, att jag inte var med honom (Ab) någonting utan rådissade honom.
Mamma trodde på hans version och tyckte att der var jättedålig stil att låta någon betala för min resa när jag inte tänkte umgås med honom. Hon sa att hon inte kan lita på mig och allt hon säger kommer fram till S. Det är skitsnack! Ab har tydligen sagt att han inte kan prata om S med varken mig eller mamma bara för att det kommer fram till honom då och det är inte sant, jag har aldrig berättat för S om något Ab har sagt om honom. Det sårar mig så mycket att de kan tro att jag är en sådan person!
När Ab bjöd med mig på resan var jag ledsen över S och hur det hade blivit mellan oss, jag försökte komma över honom. Om jag hade vetat att han skulle åka med på resan och dessutom bo hos Ab hade jag FAN aldrig sagt ja till att följa med! Det fick jag reda på när vi redan hade bestämt att jag skulle med och hade börjat förbereda.
Jag undrar hur Ab tänkter när han bjusder med mig på en resa för att jag ska bli glad igen och komma över S, när S ska med på samma resa! HUR TÄNKER MAN DÅ?!
Och ja det stämmer att jag inte var så mycket med Ab men det hade inget med S att göra. För det första var jag med Ab helt själv i tre dagar, sen var jag med S en dag sen dagen efter var jag med Ab igen. Den kvällen började Ab och jag bråka och efter det kunde jag inte se på honom utan att bli förbannad. Det var därför jag inte ville umgås med honom.
Jag vet att Ab tror att jag var med S hela tiden för att jag är kär i honom, men det var inte därför. Bara för jag är kär i S betyder det inte att jag inte kan umgås med Ab. Jag umgicks inte med Ab för han gjorde mig förbannad!
Och det kändes inte bra för mig att jag inte umgicks med Ab. Jag hade dåligt samvete, men de gånger jag täknte vara med honom hittade han på något annat.
Fan jag blir så trött på allt detta.
Men nu är det så här: Jag vill inte vara kompis med Ab. Han vill inte vara kompis med mig. Bra varför ska vi vara kompisar när vi inte kommer överrens och desutom uppfattar situationer helt olika?

Fortsättning följer.....

Obeslutsam 2007-nov-20 @ 19:00

Jag känner mig så osäker. Allt i mitt huvud snurrar, runt, runt.
Jag älskar honom, men det räcker inte alltid. Det är svårt också att veta hur jag känner nu, innan jag har träffat honom.
Vi skulle egentligen träffats idag, just nu. Men vid tre-tiden smsade han och sa att han var tvungen att göra sin läxa men att vi ska träffas imorgon istället.
Jag tvivlar på att han ska göra sin läxa. Men jag måstte intala mig att lita på honom. Det är inte nyttigt för varken mig eller vårt förhållande att jag går omkring med negativa tankar.
Grejen är att jag behövde verkligen träffa honom idag!!
Jag vill veta hur jag egentligen känner för honom (är jag rädd för honom om jag träffar honom?
Älskar jag honom lika mycket fortfarande?),

Jag behöver hans stöd och tröst, vet inte varför men jag kan inte sluta gråta (över att hon tog jackan, över att det inte blev som jag ville med jobbet idag, över pappa och farfar, osv)
Jag klarar inte att vara ifrån honom. Jag behöver honom. Tror jag...
Jag svarade inte på hans sms iallafall. Vad det gäller imorgon så ska HAN höra av sig när vi ska träffas. Annars kan vi lika gära skita i det.

Pops 2007-nov-11 @ 23:40

Pappa ringde förut.
TYdligen hade det hände massa grejer med farfar, typ hjärtflimmer och aortamojs och mer-som-jag-hör-att-det-är-allvarligt-men-inte-kan-korrekta-namnen-på.
Han har inte långt kvar, är jättesjuk.
Grejen är att jag har aldrig varti så stort fan av honom. Jag tycker ärlig talat inte att han känns som världens bästa människa och han har orsakat smärta för många nära och kära. Men ändå... Det känns inte bra att han ska försvinna nu. Det känns konstigt.
Är kanske i chock. Det kanske är därför jag inte riktigt känner igen mig själv.
Mest tycker jag nogsynd om pappa, nu är det bara jag och Px kvar. Alla andra är döda. HAn är ledsen, det märkte jag. Usch
Måste smälta detta så jag vet hur jag känner

Oplanerad Lördag 2007-nov-11 @ 23:33

Mamma väckte mig klockan nio på morgonen. Usch jag var så trött. Vi åt mysig frukost och sen åkte vi till Ucklum för att träffa de små älsklingarna och Md å Ax.
De är så underbara personer Md  och Ax. Jag trivs verkligen i deraa sällskap, speciellt hemma hos dem. Deras hus är jättefint (i vardagsrummet är en av väggarna bara ett fönster, från golv till tak - vägg till vägg, så häftigt) och de har en pool nersänkt i marken i trädgården.
Vi fikade, pratade, åt lunch, pratade och lekte med kattungarna så klart. De har elva katter. JAg är jätteimponerad.
image6
På fredag ska Svenne flytta hem till mig. JAg är jätteglad, han är en underbar katt.

image7

På kvällen var det meningen att jag och mamma skulle ta det lugnt och sova på Scandic. Men det var kris i servisen och resturangen, så jag hoppade in och hjälpte till. Jag jobbade som diskare och det var kul. SLutade mitt i natten, men det var helt okej. 
Några från IDOL bodde där. (Bl.a Han som åkte ut i fredags, den enda jag hejade på.. Mmmmm så het.) De åt middag när jag jobbade så jag fick komma nära. Hehe

På morgonen när jagoch mamma åt frukost satt de på bordet bredvid... Och sjöng! Hahaha IDOL sjöng live för mignär jag åt frukost i morse :D Nice ;)

Oplanerad Lördag 2007-nov-11 @ 23:33

Mamma väckte mig klockan nio på morgonen. Usch jag var så trött. Vi åt mysig frukost och sen åkte vi till Ucklum för att träffa de små älsklingarna och Md å Ax.
De är så underbara personer Md  och Ax. Jag trivs verkligen i deraa sällskap, speciellt hemma hos dem. Deras hus är jättefint (i vardagsrummet är en av väggarna bara ett fönster, från golv till tak - vägg till vägg, så häftigt) och de har en pool nersänkt i marken i trädgården.
Vi fikade, pratade, åt lunch, pratade och lekte med kattungarna så klart. De har elva katter. JAg är jätteimponerad.
image6
På fredag ska Svenne flytta hem till mig. JAg är jätteglad, han är en underbar katt.

image7

På kvällen var det meningen att jag och mamma skulle ta det lugnt och sova på Scandic. Men det var kris i servisen och resturangen, så jag hoppade in och hjälpte till. Jag jobbade som diskare och det var kul. SLutade mitt i natten, men det var helt okej. 
Några från IDOL bodde där. (Bl.a Han som åkte ut i fredags, den enda jag hejade på.. Mmmmm så het.) De åt middag när jag jobbade så jag fick komma nära. Hehe

På morgonen när jagoch mamma åt frukost satt de på bordet bredvid... Och sjöng! Hahaha IDOL sjöng live för mignär jag åt frukost i morse :D Nice ;)

2007-nov-09 @ 23:14

image4image5
Träffade några av mina SP-tjejor
(L)


Fyllesms 2007-nov-09 @ 12:55

Jag är nervös... Jag borde inte ha skickat smset.
Han kommer nog inte höra av sig, jag måste höra av mig först. Jag vet inte vad jag ska skriva till honom. Vill träffas idag men det kommer nog inte bli så.
Ikväll är det middag hos Sä. Har inte bestämt om jag ska gå än... Vill träffa tjejorna. Saknar dem..

Älskar min tjo

smek å snusk

Dagens nyttiga 2007-nov-09 @ 01:50

okej så såhär är det; om man e sugen på korv med bröd å bröe e fryst så ska man int33e lägga det på en spisplatta för att tina det. då blkir det bara bränt på utsidan och smakar skit.
en läxa i had to learn the hard way

Boplats 2007-nov-02 @ 19:03

Jag har blivit erbjuden visning¨på en lägenhet :D Ska ringa imorgon och se när jag ska kolla. Fan vad spännande, fast jag blir nervös tänk om jag inte har råd att leva så. Jagmåste verkligen börja ta ansvar om jag flyttar, inte som nu när jag bara flyter och skiter i allt. Det är skönt men jag kanske borde börja mitt liv nu.
Spännande hehe
Om en timme ska jag på bio med S. Vet inte vilken film... Är nöjd att jag får träffa honom :)

fred och kärlek till alla

Familjebråk 2007-nov-02 @ 00:01

Var hemma hos honom en stund idag...
Gick och hälsade på mamman och systern det första jag gjorde så mamman inte skule kunna skälla på mig idag igen.
Vi satt i datorrummet, han gick för att hämta sin uppsats som han har gjort och så skulle jag skriva rent den på datorn. När han går förbi vardagsrummet på vägen till köket säger hans mamma något, han svarar jätteargt tillbaka. Han går in i köket, på vägen tillbaka säger hon något igen och de börjar bråka. När de har bråkat i kanske tio minuter kommer hans syster in till mig. Hon pratar och låtsas som ingenting, vi pratar om att hon ska kolla på Ne-YO på onsdag med sina vänner och jag säger att det ska jag också. Sen går hon och de bråkar fortfarande. Jag är orolig. Det känns som de bråkar om mig. Men jag vet inte jag kanske inbillade mig, jag förstår ju nästan inget av det som de säger (skriker btw). Jag hör salam (hälsa, kanske att jag är oartig och inte hälsar ordentligt) flera gånger.
Efter de har bråkat i kanske en halvtimme sammanlagt, säger han bakka (enough, det räcker) och kommer in till mig. Vi skriver rent uppsatsen på datorn. Sen bestämdes det att vi skulle in till stan, lämna en lånad cd-skiva till biblioteket och kolla upp vad det kostar att gymma.
Vi tar på oss ytterkläderna. Då säger hans mamma något, han höjer rösten tillbaka... och så är de igång igen. Salam (hälsa), balige (snuskgubbe, pervo), anchi rasist (hörde inte säkert men tyckte det lät som han sa så, "du är rasist") och massa annat. Han försökte stoppa några gånger, sa nu räcker det och började dra sig mot dörren men hon fortsätter bråka med honom.
Shit. Det var helt sjukt. Jag tycker verkligen inte om den kvinnan. Och hon tycker int om mig. Om det inte vore för S skulle jag fan inte bry mig, hon kan tycka vad hon vill om mig, jag tycker vad jag vill om henne. Jag är bara rädd att han ska bli negativt påverkad av henne.
Nu kankse jag missuppfattade hela bråket, de kan ha bråkat om vad som helst faktiskt. Men det kändes verkligen som det handlade om mig.

Innan jag åkte hem hämtade vi hans UNDERBARA pappa från jobbet. Alltså den mannen.., så schysst, så uuuunderbar, underbarunderbar. Han satt bakom mig i bilen och vi pratade, han ruffsade om mitt ¨hår :) Så gulligt.haha.
När vi sa hej då så skulle han sätta sig i framsätet så vi möttes på utsidan av bilen. Han sträcker fram handen, jag gör detsamma. Vi skakar hand ,sen drar han mig till sig och ger mig en kram. Så sött. Jag gillar honom verkligen.
Fast hans son ännu mer. Honom älskar jag

AA 2007-nov-01 @ 23:42

Jag har en ny tatuering nananananannana :D
wiiieeee

 och jag är så kääääär. <3 älsk snuttipluttish typ
Var arg på mig om du vill, bara du inte lämnar mig my love :) JAg ska tänka mig för nästa gång innan jag gör något.
looove yoouu

Idag fyller min bror 14 år. Shit. Spännande ålder... Det händer så mycket då.


Onsdag 2007-okt-31 @ 10:20

Jag älskar att vara mednEiman. Hon är så cool. Och rolig, hennes vänner med. Mår så bra när jag är med henne.image2


2007-okt-30 @ 17:35

Varför heter MN "en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig baby" på msn??????
Fan nu känns det inte bra
Verkligen inte bra

feltänk 2007-okt-30 @ 17:33

Kom att tänka på att jag har lurat mig själv lite...
Jag har sagt att det bara är jag som hör av mig. Men jag tror inte det är sant... Förra veckan:

Måndag: Han ringde mig vid fyratiden. Då hade jag itne hört av mig på hela dagen.
Tisdag: Han smsar vid tolv. Vi smsar lite det är tyst några timmar. Vid fyra smsar jag.
Onsdag: Han smsar vid fem.
Torsdag: Jag ringer och smsar, men får inget svar. Efter cirka två timmar ringer han
Fredag: Jag smsar vid tre, han säger att han försökte ringa vid ett men inte kom fram. Vi träffas på kvällen
Lördag: Jag ringer och han kommer och hjälper mig med en sak. Sen pratar vi i telefon och han säger han slka ringa upp efter han har ätit. Det gjorde han aldrig.

Tisdagkväll: inte hörts av sen lördagen


fortfarande inget 2007-okt-30 @ 16:34

Imorse när jag vaknade fick jag för mig att han säkert väntar på att ja ska ringa. "Det är därför han inte har hört av sig." Fick lite hopp... "Det kanske inte är över i alla fall."

Innan lunch höll jag på att smsa med Ei och då blev jag förbannad på honom, verkligen skitförbannad. Det har ja i och för sig varit innan med, men nu blev det verkligen "jag förtjänar inte detta" och "vad är hans problem!?"

Efter lunch var jag ledsen. Då får jag som vanligt för mig att han å MN har ihop det igen. Känner mig jättedeppig. Har inte längre något hopp om att han kommer höra av sig. Inte idag, inte imorgon eller någon annan dag. 

 Är det jag som överreagerar? Han kanske tror att allt är som vanligt, kanske inte ens har tänkt att det är nåt fel med att det har gått tre dagar sen vi hörde något från varandra. Jag vet inte.
När jag skulle gå hem försökte mamma muntra upp mig och föreslog att vi skulle ta en promenad när hon slutade. Jag rådissade förslaget ("-Vaddå gå? Jag vill inte gå. Om jag ska någonstans, tar jag spårvagnen"). Tanken var god, det känns bra att hon visar sitt stöd fast hon hatar honom.

När jag gick hem lyssnade jag på radio, i backen upp mot lägenheterna efter busshållplatsen bröt jag totalt ihop och började storgråta. Jag har inte gråtit förrän då. Jag kan inte fatta att det höll så pass länge, innan det brast faktiskt. Grät resten av vägen hem. Grät när jag kom hem... Gråter fortfarande.
SUCK


Regler 2007-okt-30 @ 16:20

Detta får jag inte ha på mig när jag är med honom:

-Fjortiskläder
-Palestinasjal
-Mina ballongbyxor från 8:an ("-de är fjortis")
-Inga sjalar alls (men gärna halsdukar)

"-Du måste tänka på vad du har på dig när du är med mig"


:/ 2007-okt-29 @ 20:40

Jag vågade inte skriva. Jag  väntar några dagar och ser hur det går med herr-inte-höra-av-sig,sen ska jag prata med henne.

ska jag eller inte..? 2007-okt-29 @ 19:54

MN är inloggad på msn... Hon fyllde år i lördags, funderar på om jag ska skriva grattis i efterskott. Bara se vad som händer. Jag frågade SL men hon tyckte inte jag skulle det. A tyckte jag skulle det. Jag ska ringa mamma och fråga vad hon tycker.

Risken är att om jag börjar prata med henne så drar jag igång något jättestort. Dessutom finns det också en risk att S får reda på att jag pratade med henne och (om han inte redan är det) kanske blir förbannad på mig.

Men jag vill, bara för att se vad som händer...

Ska ringa mamma nu.

Dilemma? 2007-okt-29 @ 19:47

Han hjälpte mig att få hem madrassen i lördags, sen ringde jag honom runt fem och tackade för hjälpen. Vi pratade en stund, sen skulle han äta men han skulle ringa mig efter sa han. Han ringde inte.

Jag bestämde mig för att jag är trött på att han håller på såhär. På sista tiden har det känts som att det bara är jag som hör av mig och försöker hålla förhållandet vid liv. Han som är så himla noga med att jag hör av mig när jag säger att jag ska det, nu är det hans tur.

Jag hörde inte av mig till han på söndagen utan väntade på att han skulle göra det. Vid fem-, sextiden på kvällen började jag känna att han nog inte skulle höra av sig. Vilket han inte heller gjorde. Men jag tänkte ändå att det är han som ska visa nu att det bara inte är från min sida. Men han har inte hört av sig och nu är det måndagskväll.

Jag tycker inte att det är okej att man är ihop och träffas en gång i veckan (det finns undantag) och att man inte hörs av varje dag. Man ska höras av varje dag och det ska inte bara vara jag. Jag har pratat med A och vi har kommit fram till att om han inte har hört av sig på onsdag så ska jag höra av mig. Jag vet inte vad jag ska säga, om jag ska ringa eller smsa. Jag blir så förbannad på honom, jag vill ringa nu och skälla som fan! Jag trivs inte som det är nu.

Jag har tyckt att i ETH och sen han kom hem därifrån har han varit annorlunda, på ett bra sätt. Jag har känt att jag kunde lita på honom och allt har känts så bra. Men sen en vecka tillbaka är det inte bra längre, jag känner inte längre att ja kan lita på honom. Han känns som han kändes i somras och i våras, han håller på att bli sig själv igen. Jag gillar det inte.

Vet inte hur jag ska hantera mitt dilemma. För jag tänker inte acceptera att han inte hör av sig! Samtidigt känns det som han är sur på mig, att det är därför han inte hör av sig. Fast jag kan inte komma på någonting han kan vara sur för, sist vi träffades och pratade var allt bra ju. Men jag tycker verkligen det känns som han är arg på mig. Det kanske bara är jag själv som vill intala mig det, för att kunna leva i förnekelse över att han är ett svin men mitt hjärta säger att han är arg över något.

Eller så kanske han har tappat sina känslor för mig och därför hör han inte av sig. Han försöker droppa mig typ...


Fredag 2007-okt-27 @ 11:53

Jag vet itne vad mitt problem är!

Först gnäller jag i nästan två veckor, för ingen vill följa med mig till göteborgsklubben. När jag äntligen får med mig någon, drar jag mig ur.

Jag känner mig så taskig, vi pratade på torsdagen om att hon ville veta säkert att vi skulle gå ut flera timmar innan och jag sa att självklart man vill ha tid på sig. Hon ville inte veta ja eller nej typ två timmar innan, för då har man ju redan gjort sig i ordning.

"Ja det är självklart, jag hatar sånt."

Vi bestämde att vi skulle träffas fem i halv tolv.

Jag åker hem till S innan. Hans syster öppnar dörren och jag hälsar på henne, går in i datorrummet och hälsar på honom. Vi går in i vardagsrummet. Tydligen hade de hyrt tre filmer som vi skulle se. Så jag säger -ååh, ska vi se på film? Japp säger de. I en av sofforna sitter hans mamma och stickar. Jag går och sätter mig.

Helt plötsligt börjar mamman skälla på mig.

-Varför hälsar du inte?

-Oj, förlåt, jag vet inte varför jag inte gjorde det.

-Du kommer in och sätter dig i någon annans hem, men du hälsar inte?

-Ja, förlåt, jag är inte van men jag försöker lära mig.

-Du brukar alltid hälsa annars!

-Brukar jag? Jag vet inte varför jag inte gjorde det idag.

(Jag tycker det är jättejobbigt, jag sa förlåt sluta skälla på mig!, speciellt inför S och hans syster!) Han håller med; Jag har ju sagt att du måste hälsa! Som om jag inte har det jobbigt redan! Fan, jag vet inte vad jag ska säga. Jag sa ju förlåt tusen gånger!

Jag var på jättebra humör. Festsugen, glad att jag var och hälsade på S. Kände att det var en bra kväll helt enkelt.

När hon började skälla blev jag helt sänkt. Hon är skitläskig! Jag har hälsat och försökt vara snäll och fjäska för henne för glatta livet varenda gång vi träffas, men hon ger mig bara sura blickar och korta, kalla svar tillbaka.

Jag kanske inte känner för att hälsa på någon som behandlar mig som hon gör! Faktiskt! Och om jag nu alltid brukar hälsa, varför kan inte hon göra det för en gångs skull? Jag förstår inte hur man kan bli så arg för en sån sak...

Hela min kväll kändes förstörd, jag vill inte sitta och kolla på film med henne. Jag höll på att börja gråta.

När jag började träffa henne gillade jag henne hon är (verkar det som i alla fall) en väldigt mentalt stark och smart kvinna. Någon man skulle kunna ha som förebild eller komma till om man vill ha råd. Men för varje gång jag träffar henne tycker jag mer och mer illa om henne.
Hon gick till datorn efter första filmen, så då kände jag mig mer bekväm och började trivas mer. Jag och S hade inte träffats på nästan en vecka, jag har aldrig varit ifrån honom så länge, sen vi började träffas i mars. (Om man bortser från en vecka när ja var i Bulg, när han åkte till ETH en vecka innan mig och när jag kom hem från ETH två veckor innan honom.)

Jag ville ha ett prat med honom så jag kunde känna att allt var bra. Nu när vi kollade på film blev det ju inte av. Jag kände mig nedstämd och inte alls på festhumör. Smsade H och frågade om vi inte kunde träffas en halvtimme senare. Hon ringde upp så jag gick in i tvättstugan och pratade med henne. Jag kände mig så dålig, nu gjorde jag ju det jag hade sagt att jag inte skulle göra och som jag hatar när andra gör.

Jag var verkligen inte på humör, jag hade fortfarande gråten i halsen och jag visste inte hur det var med S.

S sa till mig i söndags att han och jag skulle åka till ett ställe denna lördagen, men jag trodde han hade glömt det. Så jag visste inte när jag skulle träffa honom igen.

H ville inte gå ut senare och jag kände inte mig redo att gå den tiden vi hade sagt. Jag stannade.  Jag erbjöd att betala inträdet nästa gång vi gick ut, för jag vill visa att det är dålig stil av mig, man beter sig inte så som jag gjorde -bortskämt- och jag vet det.

När jag kom tillbaka hade ja missat tjugo minuter av filmen, så jag frågade vad som hade hänt. Hans syster började berätta, men han stoppade henne; -Hon valde att prata i telefon, så hon missade filmen, hon får skylla sig själv. Jag fattade ändå vad som hade hänt och kom tillbaka in i den ganska snabbt.

Efter den sista filmen gick S och jag in köket och pratade. En i hans hus hade dött men ingen hade märkt det på flera veckor. Så idag hade det luktat jätte illa i hela huset och då hade någon hittat honom. Tänk vad hemskt att man dör helt själv och ingen saknar en på flera veckor. Usch. Vi pratade lite om det och lite om allt möjligt.

En gång öppnar hans mamma köksdörren, kollar på oss en stund, säger inget, bara glor, sen stänger hon igen.

Klockan blev ganska mycket, så vi började prata om hur jag skulle ta mig hem. Min sista spårvagn som gick hela vägen till Mölndal gick kvart över tolv från Valand och det går inga bussar hem, tågen vet jag inte hur de går.

Det var svinkallt så jag funderade på att hålla mig i stan till spårvagnen började gå på morgonen igen, så jag slapp gå i kylan. Han erbjöd sig att köra mig hem och jag sa jaaaa haha. På vägen till bilen började han prata om att jag inte hälsar.

-Om någon kommer hem till dig och inte hälsar vad gör du då?

-Jag hälsar..  Det spelar ingen roll vem som hälsar och jag vet inte varför jag inte gjorde det. Jag tänkte väl att jag redan hade gjort det.


Bilturen var mysig och jag var nöjd. Men jag tror inte vi kommer träffas idag. Det gör mig ledsen.

Jag fattar ingenting 2007-okt-24 @ 23:50

Jag var ju redan paranoid sen måndagen. Men han hörde av sig vid tolv tiden på tisdagen så jag tänkte att allt var okej.

Vi är alltid med varandra på tisdagar, så vid fyratiden frågade jag om vi skulle träffas. Han sa nej jag måste göra ett skolarbete. Jag trodde honom inte.

"Hur kan han vara otrogen mot mig på våran dag?!!!"

På kvällen smsade jag att han skulle ringa mig, det gjorde han inte. Jag bestämde att jag inte tänker höra av mig igen. Om han vill fortsätta träffa mig ska han höra av sig! Jag sa att han skulle ringa, han gjorde inte det, okej fine då vet jag.

Det var en jobbig onsdag. Jag ville verkligen ringa, smsa eller vadsomhelst. Bara höra av honom, ha kontakt med honom. Men jag får inte ge mig! Han ska visa att han också vill.

Kvart i fem får jag sms från honom; Men varför, vad vinner du på det? Jag tänkte han hade smsat till fel person så jag svarade: va? Varför berättade du för henne?, var svaret. Jag förstår fortfarande ingenting. "Berättat vad, för vem?" "För MN om ETH" ... Jag ringde upp.

-Vadå, jag har inte pratat med henne sen typ en vecka efter jag kom hem.

-Hon smsade mig igår och sa Bella har berättat vad som hände i ETH.

Jag blev chockad, är det sant? Jag fattar inte att sånt här alltid händer, när ska jag få lugn och ro i mitt liv? Jag hatar drama. Jag förklarade att jag inte har pratat med henne och jag har inte berättat något, jag förstår inte vem som kan ha sagt något heller.

Jag tror han förstod att jag inte hade något med det att göra. Vi pratade lite och han sa att han skulle ringa senare (vilket han inte gjorde).

Det känns ändå skönt att hon vet nu. Jag har sagt att jag inte skulle säga något så länge de inte är ihop, fast om de blir ihop igen tycker jag hon förtjänar att veta sanningen.

Men nu har jag inte trott att de har haft kontakt, så jag har inte sagt något. Han säger att det säkert är Ab eller hans fru som har sagt något. Men jag förstår inte varför Ab skulle säga något. För det första vet han inte något om vad som händ i ETH och för det andra vem ger honom rätt att gå och lägga sig i våra liv?!

Han har tillräckligt med problem i sitt, så han kan ju försöka fokusera på att lösa dem innan han förstör för andra.


2007-okt-24 @ 23:15

Vi hade det jättebra i söndags och allt var frid och fröjd. Men på måndagen hördes vi inte av på hela dagen typ.

Vid fyra hoppade jag in i duschen, när jag kom ut hade jag ett missat samtal från honom. Jag ringde upp, men fick inte något svar. - Jaja han hör den nog inte bara, tänkte jag, han ringer upp när han ser. Men efter en halvtimme kunde jag inte hålla mig, utan ringer igen. Inget svar den gången heller. Efter ungefär fyra timmar har han fortfarande inte hört av sig och jag börjar bli suuuuur.. Jag ringer igen men inget svar denna gång heller. Jag börjar bli misstänksam för han lär ha kollat mobilen inom loppet av fyra timmar, så han VET att jag har ringt.

Samtidigt får jag sms från A som säger att MN har loggat in på msn och heter Te amo. A säger att hon ska kolla vem MN älskar, okej säger jag. Jag loggar in och direkt byter hon namn till "Hur kan man vara en sån jävla idiot". Hm misstänksamt, tycker jag, att hon bytte namn exakt när jag loggade in. A säger att MN säger att det är hennes förra pojkvän som är en idiot. Okej men varför bytte hon då namn när jag loggade in, undrar jag. Han är inte inloggad. A säger att de säkert har kontakt och det är därför hon tycker han är en idiot. De har nog träffats eller pratat idag.

Jag får panik och ringer han igen. Denna gång från privat nummer. Han svarar efter två signaler. Då blir jag förbannad.

-Vad är det? Du låter konstig.

-Ja, jag är förbannad, det är därför jag låter konstig.

-Varför är du förbannad?

-För jag ringer tre gånger och du svarar inte!

-Men telefonen låg i hallen på laddning, jag hörde den inte.

-Jag vet att du inte alltid hör den, men du lär ha tittat på den inom fyra timmar.

-Jag tänkte ringa dig sen.

-Jag har ringt massor med gånger och du svarar inte, jag ringer en gång med privat nummer och du svarar efter två signaler!

-Det var en slump att jag precis var i hallen, när den ringde. Jag ringde ju dig först.

-Mm men sen när jag ringer upp svarar du ju inte!

-Men jag hörde den ju inte.

-Aja..

-Var det allt du var sur för?

-Nej.

-Okej vad är det mer?

-Jag hör saker..

-Vad för saker?

-Dåliga saker, saker jag inte vill höra. (Jag vet ju egentligen ingenting, men jag kör på och låtsas.)

-Vem har sagt något nu då?

-Det spelar ingen roll.

-Varför ska folk alltid snacka om mig?!

-Men sluta göra dumma saker, så finns det inget att snacka om!!

Vi pratar lite och min teori blir mer åt hållet att han inte träffar MN, men han träffar någon bakom min rygg... Men jag vet inget säkert och jag känner för att lita på att han bara har mig.

Vad han borde ha sagt, när jag konfronterade honom och sa att jag hör saker. Är att han inte vet vad någon kan ha sagt om honom för det finns inget att säga, istället för: "Varför ska folk alltid snacka om mig?!". Då vet jag ju att det finns något att snacka om.


Etiopien 2007-okt-23 @ 20:49

Fan jag längtar verkligen tillbaka! Det finns inte många som kan förstå hur det känns.. De tycker jag tjatar, men om de hade varit där skulle de förstå. Då skulle de också prata om det och vara deppiga. Det fins ingen utomstående som kan förstå!
här var det bra... jag vill tillbaka så mycket  :(