Sarals 20 årsfest

Fan jag hade skoj och endel bilder är ju helt crazyfunny typ...

image10image13image11image12image14image15

Måndag = iövermorgon = längta

Jag längtar efter måndag.. Jättemycket. Jag hoppas det blir kul och inget tjaffs. Hihi

Btw så åker La strega på måndag också.. Mohahaha.

SaraL 20 år! Wie

Jag hade jättekul hos Saral igår. Jag saknar alla mycket mer än jag har insett och nu känns det så himla deppigt för jag vet inte när jag får träffa dem igen.
Linda
är lätt att hooka upp med, en fika då och då.Viu springer ju på varandra på stan ibland också.
Saral är jag inte orolig för, vi håller kontakten.
Julia är lite svår men om jag lägger manken till kanske vi kan gå ut någon gång och ta en fika eller så.
Rebecka och Ew känns svårast. Jag har tjatat på Rebecka att vi ska fika i typ fem månader och inget resultat.
Ew och jag har ju inte ens hörts av. Jag vill verkligen inte tappa kontakten med henne. Verkligen, verkligen inte! Nu känner jag verkligen att jag måsdte börja anstränga mig. Innan har jag inte orkat, men om man vill ha något msåte man göra något åt det. Egentligen orkar jag ionte träffa någon, april har varit en tung månad. Fast nu när solen börjar titta fram så hoppas jag att det blir lättare.
Jag har alltid varit beroende av att ha vänner, men på sista tiden har jag inte orkat umgås med någon. Kankse om jag tar små steg, man behöver inte träffas i fem timmar liksom... Kanske börja med en times fika eller promenad och sedan när jag könner att jag orkar umgås mer kan jag satsa mer på det. Usch jag ångrar verkligen att jag inte har varit bätttre med Ewkontakten. Jag gillar henne verkligen.
Man kanske borde försöka få ihop ett gäng och ha picnic i Slottskogen, men det är nog många som kommer banga.. Bangare! Fast bättre två personer på picnic än inga alls.
Jaja.. Får se hur det blir. Hoppas Julias inflyttningsfest är snart iallafall.

Julia
var så himla fin i sin frisyr! Hon passar verkligen i den, jag gillar också när hon har långt hår och snedlugg, men denna var aaaascool.

Något jag la märke till är att alla tjejerna som är uppväxta i Lindome-skogen råbleker sitt hår. Och när jag stod på Lindome station såg jag också massa råblekta tjejer. Det är nog Lindome-idealet har ajg kommit fram till.

Ews tavla var så underbar! Det var verkligen en perfekt present.

Vår + Arezoo

image9<-- Förra sommaren
Det är så himla fint väder nu. Det gör mig glad, hoppas det blir tillräckligt varmt för att sola snart också. Yey

Arezoo
image8
Alltså, Oh my fucking God!
Hon är så het den lilla flickan :O:O

La mia principessa

Jag sak´nar verkligen Helena så mycket. Har haft många tankar med henne på sista tiden. Hur fan kan hon slänga bort sex år bara som sådär?! JAg blir förbannad, men samtidigt vill jag bara att vi glömmer allt och fortsätter som innan.
Suck

Nernerner

Jag är så jävla trött på all jävla skit nu! Har ingen lust att fortsätta med något, för det kommer ändå inte bli bra. Inget kommer någonsin vara bra.

Emse

Yinyang

image7
För sig är den vita för extrem och den svarta för extrem. Men tillsammans kompleterar de varandra och använder varandras olikheter (och likheter) till att bli perfekta.

Kläder till sommaren

image5image6
Dessa ska jag köpa för att ha på mig till sommaren, tillsammans med svarta tyg(ej nylon)leggins och svarta ballerinor.

Sommar, jaaaaa

En chans

Jag tycker alla är värda en andra chans. JAg har sagt vad jag tycker om hans beteende, han har själv sagt att hahn vet att han har gjort fel och aldrig ska göra om det. Han har bett om ursäkt tusen gånger. Han får en chans att visa att han kan skärpa sig, att han kan bete sig bra.. Sen om han inte klarar det spelar det ingen roll hur mycket jag är sönder utan honom. Det blir no more.

Jag kan klara mig själv, jag behöver inte att fokl lägger sig i. Om jag vill det säger jag till. Vad jag behöver är människor som finns dfär när jag behöver, inte som tar över och ska bestämma mina beslut. Jag är tacksam för det stöd jag har fått denna veckan men det är så här jag vill leva just nu.

Leave it

OMG

OMFG


Det hade ja inte förväntat mig.. Är lite i chocktillstånd nu

Älska mig dåe

´Tänk om han inte älskade mig? Alls. För det är så det känns nu, vilket gör att jag mår ännu sämre. Om han hade älskat mig hade han inte viljat träffa mig då? Hade han inte viljat ha tillbaka mig då?

Det är så
jävla jobbigt, för jag känner mig så kluven. JAg vill ha honom, men samtidigt skulle jag aldrig kunna prata om mamma med hoonm för det skulle kännas så fel och det är ju han och hon som betyder mest för mig. JAg känner som att jag sviker mamma för om jag hade haft chansen att gå tillbaka skulle tagit den. Jag vill inte välja.

JAg vill att det ska vara den 28 mars igen och jag kan ändra massa saker. Jag skulle aldrig tjatat och försökt tvinga hem honom till mig. JAg skulle aldrig sagt vad hon sa. JAg skulle aldrig följt efter honom. Jag skulle aldrig gett tillbaka halsbandet. Fan halsbandet!! JAg vill ha det runt min hals!
BLir det så att jag väljer honom framför mamma om jag tog tillbaka honom?(om han hade älskat mig och viljat ha mig tillbaka vill säga)

Disken

Det var skoj. Trevliga människor och helt okej tempo. Halva kvällen tyckte jag dock att det var så himla onödigt att de slänger så mycket mat. Sen lagade Oskar mat åt mig och Pelle gjorde efterrätt. När jag hade ätit det var jag så mätt att jag inte brydde mig, hahaha.

Disk

Lasse ville att jag skulle jobba i disken ikväll! :) wie. Jag gillar verkligen att jobba i disken, oavsett om det är frukost-eller restaurang-disken.

Gå inte under

Jag är Bella. Jag måste fortsätta leva mitt liv och funktionera. Jag får inte gå under, hur mycket jag än känner att det är det jag gör. Jag får inte låsa in mig och isolera mig. Jag ska jobba. JAg ska umgås med vänner. Men jag ska aldirg i mitt liv dejta eller bli kär igen. Det är underbart men det som kommer efter klarar jag itne. Även om jag skullke klara mig utan honom (doubt it) så vill jag inte ha någon annan, någon ny.

På natten drömmer jag att allt är som vnaligt, vi är tillsammans och lyckliga. Varje morgon när jag vaknar måste jag gå igenom det igen. Så det känns som vi gör slut varje morgon, vilket gör att jag aldrig vill vakna. Jag vill inte att det ska hända igen. Jag vill leva i mina drömmars värld. Med honom.

Saral...

...ringde mig förut. Det var en överraskning.


Trevlig överraskning

Jag slog över till sexan och där var det en match mellan mina älsklingar; C. Ronaldo och F. Totti, a.k.a Man U och Roma. De är de enda lagen jag hejar på (lite halvt hejar jag också iofs på ajax och Sverige ibland), så det går inte att heja på någon av dem. Jag hoppas det blir oavgjort.

Över

Hur ska jag fortsätta? Jag kan inte acceptera att det är över. Men jag hörde ju att han inte vill. Vad kan jag göra. MAn kan inte tvinga ånogn att älska en. Men jag vill! JAg vill vwerkligen!!!
Det spelar ingen roll att dfet var jag som sa stop. Det har han ju gjort flera gånger. Jag har också rätt att ta tillbaka! Jag vill att  han ska ringa, säga att han älskar mig och förlåt för allt. Det är ju vi.

Yinyang, som jag sa. Fullfilling! Om vi lämna varandra är vi dömda till ett liv i olycka!

Så full vill jag vara

JAg vill supa. Riktigt ordentligt. Så jag blir så full att jag itne ens minns att min insida är förstörd.Så full vill jag vara.  Så full att jag inte känner att någon har slitit ur mitt hjärta och hällt syra där det ska sitta. Så full vill jag vara. Så full att jag bara skrattar hela tiden. Utan anleding. Så full vill jag vara. Så full att jag spyr och mår skitdåligt imorgon. Fast av ett konkret skäl. Istället för någonting jag har gjort själv.
Nu är det tyvärr så att vi har ingen cider och inget vitt vin hemma så detr blir inte av. Fucking shit! Jag måste göra något! JAg kan inte vara här. Göra ingenting. Vill ringa igen. Fastän jag vet att ajg bara e cp och skämmer ut mig.

Fanfanfan. JAg vet inte. JAg vet inget.

Aprilskämt

Det var värsta påhittigt av Scandic, de sa att vi skulle få nya uniformer. Efrtersom Scandic är Miljöhotell skulle de dessutom vara 100% återvinningsbara. JAg ba vaddå typ av papper? Och ja, det var det av något pappersliknande material, så när de var använda kunde man elda upp dem. :S Helt sjukt. Dessutom sa de att de håller på att utveckla miljövänliga skor. Som man ska äta upp när man har använt!! Helt sjukt, hahahahaa

Iallafall

Jag gjorde det. Iallafall. Jag ringde. Jag borde inte, det är inte jag som har gjort fel. Men jag klarar inte av detta. Jag vill verkligen bara dö -detta är ju ett bevis på att livet ALDRIG blir bra!!! Va fan ska man leva för när alltiong bara går åt helvete?! JAg saknar honom så mycket. Jag önskar jag kunde vara en sådan kall person som släpper folk och inte bryr sig. Bara går vidare. Jag önskar så att ja ginte hade gjort slut. Varför gjorde jag det? Hur klunde jag göra så här?! JAg är så jävla dum!

Han vet
varför jag ringde. Jag sa det inte, han sa inget om det heller, men det var så obvius. Jag skäms för att jag är så patetisk. (Aless har rätt om mig) Det är så över. Om han hade älskat mig hade han kämpat för mig! MEn det gör han inte. Hna har alsdrig gjort det. Han kämpade för Meron hela sommaren. Men inte för mig. Vad som än har hänt har det alltid varit jag som har tagit första steget. Kämpat. ALDRIG han. SÅ jag vet hur mycket jag är värd för honom, inte en mikrodel av hur mycket han har sagt.

Hur ska jag klara det?
Han är den jag älskar, den jag vill dela mitt liv med.

jag fungerar inte! jag vill inte fortsätta. jag vill bara försvinna. dö