Färg

JAg tänkte lite och insåg att det är ganska bra att jag har den ögonfärg jag har. Jag har alltid önskat mig bruna onöjd med mina gröna. Men nu när jag tänkte efter insåg jag att jag har nog den ultimata färgen. De som har bruna kan ju inte använda färglinser i lika stor utsträckning som oss andra, för det syns nästan alltid. Jag kan däremot välja och vraka.
Det är änna lite gött :)



Bruna ögon

Mina blåa, mina favoriter någonsin. Helt underbara

:*

IDag ska jag åka in till stan och kolla om oversize-kavajen för 99:- finns kvar. Jag hoppas det. Sedan ska jag hjälpa SAron att hämta Ingvars sista grejer iochmed flytten. Vill verkligen inte. Men jag har lovat. Så jag ska.

Fan vad det är gött att vara ledig ändå!!

Blogg

För några månader sedan märkte jag att ju oftare jag uppdaterade desto fler läsare fick jag. Så om jag vill ha 10 000 läsare får jag uppdatera flera gånger om dagen helt enkelt. Nu orkar jag inte/har inte tid att skriva flera gånger varje dag. Men jag försöker några gånger i veckan.

Jag har också funderat på utformningen av min blogg, om man läser mina första inlägg står det bara om mina problem med Saron. Det var ju egentligen därför jag skaffade bloggen, för att kunna skriva av mig när jag är ledsen. Men nuförtiden är det inte så ofta vi har problem så det blir inte så mycket av de inläggen. Om man säger så.

JAg funderar på om jag ska göra en specialinriktad blogg på något ämne eller bara skriva om sånt som fallar mig in; kärlek, resor, kläder, whatever's on my mind... Jag ska fundera på det. Ni kan också fundera och ge mig feedback på vad ni vill läsa om.

http://blogg.nattstad.se/Ghandi

Jag har kopierat detta inlägg från http://blogg.nattstad.se/Ghandi ,
jag tyckte det var så klockrent och ville att fler skulle få läsa det.
 

Man ska minsann anpassa sig när man kommer till Sverige! Man ska lära sig svenska språket flytande på 10 dagar, skaffa sig ett jobb, lära sig allt om svenska seder och bruk och överge sina tidigare kulturer för att bli en del av det svenska samhället. Man ska inte grupperas med andra av forna kulturen för då bildas ghetton. Men viktigast är ändå att man faktiskt tar seden dit man kommer!


När svenskar åker utomlands är det fel på andra länders kulturer eftersom de inte passar svenskarnas. Ser de en annan svensk utomlands grupperas de gärna. Utländska kulturer har andra seder än vad svenskar är vana vid. Därför är det lättare för svenskar att ignorera deras seder och normer och fortsätta med sin svenskhet. Man ska minsann få bete sig som man vill var man är för det är ens naturliga rättighet att få uttrycka sig enligt de normer man är van vid!


Ja så länge svensken får vara svensk oavsett var i världen han/hon är är allt okej. Men passa dig för att komma till Sverige och ta med dig din kultur. Här ska du minsann assimileras!


Stupid fredag

Jag läste i senaste fredag (expressen-bilagan), där var det en bild på en helt underbar västklänning från Monki och ett par jeans som hade vågräta slitningar/hål över hela framsidan av benen från Gina (kom redan i somras i andra affärer, men jag har inte hittat några för ett resonabelt pris). Jag täknt att dessa två ska bli mina klädinköp för januari månad.

Åkte in till stan letade och frågade i alla Monki och Gina affärer, men ingen hade fått in det! Jobbigt. Så det slutade med tre impulsköp, fastän jag hade lovat mig att INTE köpa nååågot. Men jag är nöjd. Två koftor för 49:- st och en väska för 99:-, det e ganska bra pris.


Ja, mitt hår är äntligen långt igen :D


 
Jag kommer ALDRIG bära min väska som ett halsband. Hur modernt det än blir. Det ser bara otroligt löjligt ut!

ÄLSKAR


5:an är jag inte så mkt för. Men 6:an och 4:an är så gorgeus! Jag VILL HA! So bad. Fan att jag är en jävla fattiglapp.

Bevis på min dåliga humor

Denna är inte ens rolig, dne är förolämpande och bara konstig. Men ändå så skrattade jag S Ö N D E R mig, när jag såg den. JAg är hemsk! Haha



Ps. Det är alltså inte jag som har målat den, jag fann den på nattstad. Ds

Körkort

Fan, jag känner mig så dålig. JAg har haft en körlektion i morse och den gick verkligen inte bra. Det känns så jävla tråkigt. Som att jag inte kommer någon vart, jag kan inte koncentrera mig när jag kör utan sitter och tänker på annat. Helvete. Jqag har bara två månader innan jag måste få det färdigt. JAg blir så stressad. :( Inte en bra morgon idag, inte.

Diva is the female version of a hustlah

JAg kollade runt på datorn och hittade cirka tre år gamla bilder på mig. Hihi. Lite kul att kolla på. Jag har förändrats så mkt. Kanske mest i huvudet, så det är därför jag tycker mina bilder ser så annorlunda ut. Men sanningen är att jag fortfarande tar fjortisbilder på mig själv. Haha







NU

E&K

Igår ringde Saron och berättade att han hade bokat resa till Etiopien och Kina. Vi åker den 15e juni! Fy fan! Hahaha. Jag kan inte fatta det. JAg är så jävla glad. först blev jag sur för jag ville verkligen inte åka på sommaren, men efter ett tag så fattade jag att det är ju en gratis resa till Etiopien OCH Kina. Så nu är jag skiiiiitaglad asså! Woho!

Vänner

Jag sitter framför datorn, bakis och seeeg. Mamma lagar mat och Albin gör sin läxa. Det är väl ungefär en timme sedan Diya åkte härifårn.

Jag vaknade typ kvart över elva, satte på mobilen och gick på toa. När jag kommer tillbaka till mitt rum plockar jag upp mobilen för att kolla om jag har fått några sms. Det hade jag inte men precis när jag tar upp den så ringer Diya. Hon har precis lämnnhat sin pojkvän på flygplatsen.
Han ska jobba på ett kryssningsfartyg i sex månader. Usch! Jag skulle aldrig klara en sådan sak
Iallafall, jag slänger på mig en jacka och åker in till stan för att hämta henne. Vi åker till Mölndals centrum och köper massa onödig, men god, skit. Tar bussen hem till mig och kollad epå SATC hela dagen. Mysigt.

Jag tycker så synd om den tjejen. Hon vet att hon kan höra av sig när som helst och komma (eller så kommer  jag). Hon behöver be mig ens. Jag tycker man ska ställa upp.


Klockrent!



Kära du.
Jag skriver till dig nu, därför att jag är rädd att det kommer en dag då du får min kille att lämna mig.
Och jag vill inte förlora honom..
Jag vet inte varför, men du kan vara så elak. Och tanklös. ..nästan ond ibland.
Jag vet att du inte ser det nu, men han är så bra för mig.

Han ger mig frukost på sängen.

Han stryker mig över håret när han tror jag sover.

Han gör mig större än jag var när jag träffade honom
.

Mina gamla pojkvänner har varit lätta att ersätta. -men om han lämnar mig så kommer jag längta efter honom för alltid.
Så snälla du: Var varsam. Tänk innan du pratar. Gör inget som jag kommer få ångra. Jag ber dig! Kom ihåg det du nu har glömt: Jag älskar honom

'Till mig själv på en dålig dag'

Nyårslö..-eeh, att arbeta på under 2009

Jag är lite halv emot att avge nyårslöften (För det är bullcrap), men jag känner ändå att nyår innebär en liten nystart och därför har jag lite saker som känns extra viktiga att ta itu med detta året.


v JAg ska inte börja röka
v Jag ska resa
v Jag ska fixa ordentligt jobb, och därmed ordentlig lön, så jag kan..
v Flytta till en EGEN lägenhet
v JAg skall arbeta på min insida, min inre person.

Detta är saker som är viktiga för mig och jag hoppas att det blir ett bra år att tänka tillbaka på i framtiden.


Nyårsafton i bilder


Nyår i ord

Nu har jag kommit hem efter att ha bott på hotell sedan i onsdags.
Nyårsafton var mkt trevlig; jag och Arezoo var med varandra uynder dagen, sedan kom Saron och joinade oss på eftermiddagen. På kvällen åt vi(Jag och Saron, Arezoo åkte hem) fin, dyr, middag klockan åtta. Sedan var vi ute tills klubbarna stängde. JAg var ganska trött, för jag hade varit vaken sedan halv tre på morgen och ville därför börja dra mig till hotellet vid två-tiden. Men jag sa inget om det utan hade kul ett tag till.
Hotellet var jättefint. Känner lätt för att bo där igen. Vi sov ganska stor del av torsdagen, fast på eftermiddagen/kvällen gick ut på stan, åt midddag och tog en fika.
Vi har pratat mycket om hur detta året ska bli och vi har stora förhoppningar på att det ska bli som förra året fast utan de stora svackorna vi har haft. Jag ser verkligen fram mot ännu ett år med honom och jag vet att han känner likadant.