Vitlök

Jo för det är nog bra att äta vitlöksbröd innan jag ska jobba. NOT. Nu kommer jag ha riktigt god andedräkt när jag ska prata med resenärerna på NET. Hahahaha

uppoffringar

Han får offra så otroligt mycket för min skull. Jag ställer extremt många krav. JAg vet inte varför det bara kommer över mig. JAg får panik och måste säga eller göra något.
Kanske är det så att han vägrar göra det som skulle betyda mest för mig så därför försöker jag överkompensera och visa mig själv att han visst gör saker för mig genom att tvinga honom sluta träffa vissa perosner, inte låta honom göra vissa saker och så...
Jag har dåligt samvete, men jag kan inte hindra mig själv. Och jag tror itne jag skulle sluta bara för han gjorde det jag verkligen vill mest. Kanske skulle jag lugna ner mig lite dock.. Nää, jag vet inte.


Men jag älskar honom så otroligt mycket! Det vet jag

UNDERBART


Denna frisyren skulle jag älska att ha. Tyvärr är den nog itne för mig :(

Jobba idag då..

Inte det roligaste, men så som jag har gnällt förra veckan över att ja ginte fick något jobb borde jag vara tacksam nu. Grejen är att när jag kommer in i det, (tex jobbar kanske tolv-nånting dagar i rad) då blir ajg van och vill itne vara ledig. Jag vet itne vad jag ska göra när jag är ledig för jag är van vid att hela tiden vara upptagen. MEn efter några lediga dagar då har jag vant mig. Och vill absolut itne gå tillbaka till den stressen att -jag måste gå upp den tiden, -lägga mig  då, -om jag ska träffa någon måste det vara mellan den och den tiden, osv.

Denna veckan har
jag bara fått en jobb-dag än så länge så jag lär ju stå ut med sex och en halvtimme på en vecka, men jag vill verkligen inte jobba på eftermiddagen. Jag känner mig så oproduktiv då.

Förrförra veckan var det perfekt -> jag jobbade måndag, tisdag, torsdag och fredag sju till halv två på NET. På onsdagen och söndagen tio till fem på Scandic. Och lördagen 10 till sex på NET igen. DEt var verkligen en jättebra vecka.
JAg önskar jag hade den veckan varje vecka

Sms

JAg skrev till SAron: Jag har en Penis på mina fötter. HAn svarade: Jag har en penis mellan mina ben
JAg skrattade sönder mig. HAHAHAHAHA! Så klockrent



(min Penis)

Design

Jag gillar itne någon av de stilmallar man kan ha på sin blogg här och jag är för oteknisk för att styla min egna i kodmalls-grejen. Så jag har kommit fram till att Albin ska få hjälpa mig. Det är så bra med ett datorproffs i familjen, hehehe :)

SMART :O

Buss 200 mellan Skara och Skövde

Två tjejer ~16 sitter och diskuterar.
Tjej 1: Du, jag kom på en sak.
Tjej 2: Vadå?
Tjej 1: Du vet den där visan "Ekorr'n satt i granen"? Lyssna på texten: "Ekorr'n satt i granen, skulle skala kottar, fick han höra barnen, då fick han sa bråttom, hoppa han från tallegren...
Tjej 2: Jaha?
Tjej 1: Liksom hur fan hann han byta träd mitt i sången?


Free your mind!

Min absoluta favoritlåt! Den är så jävla bra! Hej repeat, hahaha

Fan stackars Saral. Hon ringde mig tidigt imorse. HAr haft värsta natten och var på Mölndals sjukhus med några stycken. Måste ringa henne imorgon och få reda på allt i sin helhet känner jag.

Ikväll ska jag sova över hos SAndris. Vi ska kolla på min underbara SATC-film. Hihihi.

Idag fyller Albin 15 år, han fick profilkondomer. Hehehe. JAg tycker det lätt är den bästa presenten :D SLäktkalas imorgon vid fyra-tiden.

Det var meningen att jag och SAron skulle till Ingvars frus grav imorgon och hedra henne lite, i och med Alla helgona
(iofs idag, men han tyckte det var bättre på söndag) och så. Men jag vet inte. Mitt busskort slutar gälla i natt så jagkommer vara i Balltorp ett tag tror jag.