Flytten

Igår flyttade katterna till Landvetter. Vettskrämda var de stackarna. Hahaha. JAg sov över och insåg att det är nog inte så hemskt där borta som jag har föreställt mig...
 Nu är jag hemma igen iallafall och ska börja jobba klockan tolv.
Det är jobbigt och tomt nu när de inte är här. Jag saknar dem så mycket, fast jag träffade dem för typ fyra, fem timmar sedan. Det är väldigt ovant. När jag lagade mat så tappade jag en köttbit på golvet och tänkte att jag msåte skynda mig att plocka upp den så Soffi inte kommer. Men hon är ju itne här. När jag damsög gick jag runt och kollade vilket rum katterna var i så jag visste vilket jag skulle ta sist. Men de är ju itne här. Det är kallt så jag ville ta upp Fräs i knät. Men hon är itne här...
Fräs är jag faktiskt orolig för. Hon var helt borta i huuvudet i dag. De andra tog nårga timmar på sig men sedan vågade de utforska den nya omgivningen (Förumto Svenne som inte brydde sig utan ville kolla hela huset två minuter efer att vi kommit fram, haha). Men hon ligger och trycker under soffan. Det är bara jag som kan få fram henne. Och jag kommer jobba så mycket nu så jag kommer itne tillbaka förrän onsadg morgon. Usch, vad jag saknar dem och har dåligt samvete för att ja ginte är med dem under denna omställningen.


I bilen påväg till Landvetter..
Lugn som en filbunke, den lille knäppisen


Fräs ligger intryckt mot väggen under soffan och Penis ligger framför och ser livrädd ut.


Soffi spanar


Svennis har redan hittat sitt nya favortitillhåll...


Det känns inte bra

Nej det gör det vekrligen inte. Speciellt inte sedan vi gfick bekräftat det med Soffi. Jag vet inte hurn ajg ska hantera det. Vill låsa in mig med henne i ett rum för alltid och inte träffa någon typ.
Det känns inte som någon bryrsig. JAg har inte sagt något men det lär ju märkas på mig. Man kan ju tycka att någon borde undra vad som är fel. Men nej.