http://blogg.nattstad.se/Ghandi

Jag har kopierat detta inlägg från http://blogg.nattstad.se/Ghandi ,
jag tyckte det var så klockrent och ville att fler skulle få läsa det.
 

Man ska minsann anpassa sig när man kommer till Sverige! Man ska lära sig svenska språket flytande på 10 dagar, skaffa sig ett jobb, lära sig allt om svenska seder och bruk och överge sina tidigare kulturer för att bli en del av det svenska samhället. Man ska inte grupperas med andra av forna kulturen för då bildas ghetton. Men viktigast är ändå att man faktiskt tar seden dit man kommer!


När svenskar åker utomlands är det fel på andra länders kulturer eftersom de inte passar svenskarnas. Ser de en annan svensk utomlands grupperas de gärna. Utländska kulturer har andra seder än vad svenskar är vana vid. Därför är det lättare för svenskar att ignorera deras seder och normer och fortsätta med sin svenskhet. Man ska minsann få bete sig som man vill var man är för det är ens naturliga rättighet att få uttrycka sig enligt de normer man är van vid!


Ja så länge svensken får vara svensk oavsett var i världen han/hon är är allt okej. Men passa dig för att komma till Sverige och ta med dig din kultur. Här ska du minsann assimileras!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback